Na februárovej kuchárskej akadémii CITY CHEF sme objavovali kulinárske špeciality a chute Toskánska. S pomocou Boruta Centu, šéfkuchára reštaurácie a kaviarne Element – Kaval Group, a vinárskeho znalca Primoža Brezovca z Vinoteky Ľubľana sme hľadali inšpiráciu v ovčom syre (pecorin), víne Chianti, crostini ... ...
Na februarski CITY CHEF kuharski akademiji smo spoznavali kulinarične dobrote in okuse Toskane. S pomočjo Boruta Cente, šefa kuhinje restavracije in kavarne Element – Kaval Group, ter poznavalca vin Primoža Brezovca iz Vinoteke Ljubljana smo iskali navdih v ovčjem siru (pekorinu), vinu chianti, crostinih … Pripravili smo še zrezek po florentinsko, pecivo iz sadja, lešnikov in začimb (panforte) ter pecivo z mandlji (cantucci). Po zaužitem obilnem obroku je za razstruplanje poskrbela trgovina Tea Time s svojim čajem pu-erh.