Na októbrovej City cooking academy sme sa naučili, ako našim hosťom ponúknuť niečo zaujímavé, iné, no zároveň jednoduché. S trochou fantázie a trochou zručnosti sme premenili obyčajné občerstvenie na predmety, ktoré nás uchvátili už len pri pohľade na ne. Ako s pár trikmi, so správnymi ingredienciami a trochou...
Na oktoberski Mestská akadémia varenia smo se naučili kako svojim gostom ponuditi nekaj zanimivega, drugačnega, a hkrati enostavnega. Z malo domišljije in nekaj spretnosti smo običajne prigrizke spremenili v objekte, ki so nas očarali že s pogledom. Kako le z nekaj trikov, s pravimi sestavinami in malo domišljije spremenimo najbolj običajne prigrizke v zapeljive in neustavljivo dobre so nam v prijetnem ambientu salona Elementare pokazali mojstri restavracije Angel. Pri tem nam je pomagal tudi pester izbor Naturetinih Produkty. Za piko na i sta poskrbela Aperol spritz a Radenska za aperitiv ter vina Verus in vinski izbor pod taktirko Škola vína Belvin.