Na kulinárskej plavbe po rieke Ľubľanica si doprajte jedinečné chute vybraných jedál špičkových šéfkuchárov Igora Jagodiča a Mojmíra Šiftara. Igor Jagodič, šéfkuchár roka 2019, ktorý vedie kuchyňu v Reštaurácii Strelec na Ľubľanskom zámku, a Mojmir Šiftar, mladý talent 2019, ktorý vedie reštauráciu Evergreen, pre vás pripravili chutné menu, ktoré bude sprevádzať prvotriedne Slovenské vína a romantické melódie.
Večerja na ladjici vključuje 5-hodni menu Chefov Igorja Jagodica in Mojmirja Šiftarja ob spremljavi vin domačih vinarjev, pijačo dobrodošlice, kavo po lastnem izboru z Lolite, ene izmed najbolj priljubljenih ljubljanskih kavarn, dvourni panoramski izlet z ladjico Ljubljana in izvrstno živo glasbeno spremljavo.
Ponuka
Dimljeno maslo, pašteta piščančjih jeter, kruh
- Pozdravi iz kuhinje
Sladoled gosjih jeter, marmelada, ajda
Krompirjev ocvrtek, nadevan z kremo dimljene postrvi, čemaževa majoneza, vložen čemažev cvet, ikre postrvi - Rdeča postrv, ikre rdeče postrvi, lubenica, dashi lubenice, majoneza s koriandrom
- Opečena, marinirana govedina, vložen, ocvrt in surov topinambur ali papeževa repica, šalotka v staranem kisu, lešniki
- V maslu poširan romb, testenina z polento in mladim sirom, sok pečenega paradižnika z oljčnim oljem, paradižnik, olive, hrustljava ribja koža, pinjole
- Srnin hrbet, pire zelene, omaka malin in slanine lardo, vložene maline, malinina gorčica, slanina
- Krema s figovimi listi, fige, sladoled z figovimi listi, oljčno olje z limono, lešniki
Na poletno kulinarično plovbo po Ljubljanici vas bodo popeljali v četrtek, 25. julija a v sredo, 28. avgusta 2019. Začetek plovbe je ob 19:00 na privezu Špica Caffe , Gruberjevo nabrežje.
Kulinarično razvajanje na ladjici lahko podarite za obletnico poroke ali rojstni dan, se malce drugače udeležite poslovnega kosila ali pa le doživite Ljubljano z druge perspektive – z reke sedmerih imen, reke Ljubljanice.
Prijavite se lahko tu. Rado sa stalo!
Poglejte utrinke za prejšnjih kulinaričnih razvajanj:
Viac informácií na:
kavalgroup.si