V stredu sme spolu s návštevníkmi kuchárskej akadémie CITY CHEF pripravili víťazné recepty výhernej hry Ob dobrá hraná s Jamnicou a Magazínom City.
Zdaj že pošteno zasneženi januar smo na tokratni CITY CHEF kuharski akademiji začinili z morsko hrano, cake popsi in čokoladnim suflejem, zmagovalnimi recepti nagradne igre Ob dobri hrani z Jamnico in City Magazinom.
Pod budnim očesom kuharja Dragana Marjanoviča iz restavracije Kaval smo pripravljali sirove žepke s kozicami in paradižnikom, pečenega lososa z ocvrto rukolo ter bučne raviole z gamberi in posušenim paradižnikom. Slaščičarski mojster Greg Roda iz slaščičarnice Lolita pa nas je naučil, kako pripraviti cake popse in čokoladni sufle. Med akademijo se je predstavil tudi vinar Kristančič. Uradna voda dogodka je bila Jamnica.
Za pomoč pri organizaciji CITY CHEF kuharske akademije se zahvaljujemo družbam Domáce spotrebiče Siemens, Pit, Kaval Group, Vinska klet Kristančič, za fotografije pa Ani Če.