Opäť to voňalo jesennými dobrotami aj v rámci našej októbrovej akadémie varenia CITY CHEF. Pozrite si rytmus vo fotogalérii!
Na tokratni Akadémia varenia CITY CHEF so naše krožnike napolnile jesenske dobrote – kostanj, gobe in sveži pridelki z domačega vrta. Glavne jedi je pripravljal šéfkuchár Kaval Inn and Pizzeria Dragan Marjanović, a o zákusky sa postaral cukrár z Lolity, Greg Roda. Pod njunim budnim očesom smo pripravili bučno juho, jedli kostanjeve njoke z jurčki, ravijole polnjene z bučkami in riccoto, s tartufato in gamberi ter lisičkami. Za sladico ni manjkal božanski čokoladni suffle s kostanjevo peno in slastni mille feullie.
Ob hrani se je predstavila vinska klet Vipava 1894, ki letos praznuje 120 let. Uradna voda dogodka je Pit.
Za pomoč pri organizaciji CITY CHEF kuharske akademije se zahvaljujemo:
domáce spotrebiče Bosch, Pit, Kaval Group, Vinska klet Vipava 1894
Fotografie: Ana Če