fbpx

Beat: Akadémia varenia CITY CHEF - Morské plody - 11. júna

V rámci našej júnovej kuchárskej akadémie CITY CHEF sme si dopriali ľahké morské pochúťky a čerstvé dezerty. Pozrite si rytmus vo fotogalérii!

Vse poletje so na naših krožnikih več ali manj lahke in sveže jedi, ki nam jih ponuja narava. Ker zunaj že pošteno diši po poletju, smo v tokratni Akadémia varenia CITY CHEF zavihali rokave in se prepustili izurjenim kuharskim mojstrom iz Kaval Group-a.

Skupaj s chefom Draganom Marjanovičem iz gostilnice Kaval smo pripravili nekaj odličnih morskih specialitet: brancinov carpaccio, morsko buzaro ter testenine z lisičkami in popečenim škampom. Slaščičarski mojster Grega Rode iz slaščičarne in kavarne Lolita nas je pod svojo taktirko vodil pri pripravi rožičevega flana s suhim sadjem ter suffle-ja s svežim sadjem.

Kulinarično popotovanje smo začeli z elegantnim, osvežilnim koktajlom Martini Royale in ob sladici zaključili s slastno penino Martini Asti. Predstavili sta se tudi vinár: Štokelj a Petrič iz sončnih pobočij Vipavske doline. Uradna voda City CHEF kuharske akademije bol Pit.

Viac informácií

Za pomoč pri organizaciji CITY CHEF kuharske akademije se zahvaljujemo:
Domáce spotrebiče SiemensPitKaval Group, Merit international, vina Štokelj Petrič.

Fotografije: Anže Vrabl

S vami od roku 2004

Od r 2004 skúmame mestské trendy a denne informujeme našu komunitu sledovateľov o najnovšom životnom štýle, cestovaní, štýle a produktoch, ktoré inšpirujú vášňou. Od roku 2023 ponúkame obsah v hlavných svetových jazykoch.