Sladica party & DJ Zeds v svetovni kavarni Sputnik

Zadnji septembrski petek bo na vrsti zadnji Sladica party leta štirinajst, njen "šefe" DJ Zeds, pa je tudi tokrat poskrbel, da se z žura ne boste odmajali brez glasbene spremljave v žepu. V poletnih mesecih je namreč nabiral soul zvoke in funk melodije, ki jih je zamiksal v dvojno izdajo Sladica 8 Mixtape.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Sputnik svetovna kavarna
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
15 evrov

Na prvem ploščku Electric Soul se je poleg klasičnih not, ki ponavadi plešejo po Sladičinem notnem črtovju, lotil tudi raziskovanja soula z vsemi njegovimi derivati. Na poti na jesenske izlete bodo vaše ušesne brbončice razvajale zvrsti, ki slišijo na ime chill-out, downtempo in drum ‘n’ bass, vse skupaj lično zapakirane v Sladičin filing.

Drugi Sladičin hod, Sunday Soul, pa je nastajal ob izi nedeljskih popoldnevih, glasbeno spremljavo katerih je dajala playlista Zedsove domače glasbene zakladnice. Ponudil bo tako funk klasike kot novejše melodije v soul maniri. Ravnopravšnji izbor za jesenske in zimske nedelje, torej, ki nas bodo pospremile v leto 2015. Sladki nabor vseh teh ritmov in še marsikaterega povrh, boste seveda lahko slišali na žuru, kjer bo Zedsu na velikem flooru družbo delal kolega Kpow.

Karte lahko kupitev lokalih Sputnik (Vič), Lepa Žoga (Šiška) in Du Bop (Bežigrad).

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.facebook.com/mojSputnik

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!