Slovenski režiser Mitja Okorn bo posnel film s Caro Delevingne

Mitja Okorn gre v Hollywood

''Prebegli'' slovenski filmski režiser Mitja Okorn žanje uspeh za uspehom. Zdaj ga je priznana ameriška filmska revija Variety uvrstila na seznam 10 evropskih filmskih ustvarjalcev, na katere velja biti letos še posebej pozoren. Hkrati razkriva, da bo njegov naslednji projekt film Life in a Year, v katerem bosta zaigrala manekenka in igralka Cara Delevingne ter pevec in igralec Jaden Smith, sin Willa Smitha.

Mednarodno uveljavljeni slovenski filmski režiser Mitja Okorn, ki ga je slovenska javnost spoznala kot avtorja uspešnice Tu pa tam, mednarodna pa kot režiserja poljskih hitov Pisma sv. Nikolaju in Planet samskih, nadaljuje svoj zmagoviti pohod. Po Sloveniji in Poljski je naslednja postaja Hollywood. Revija Variety, ki ga je uvrstila na seznam desetih evropskih filmskih ustvarjalcev, na katere velja biti letos še posebej pozoren, je namreč razkrila, da bo Okornov naslednji film Life in a Year (scenarij sta napisala Jeffrey Addiss in Will Matthews), v katerem bosta zaigrala Jaden Smith in Cara Delevingne.

PREBERITE ŠE: 10 razlogov, zakaj morate na Instagramu slediti Cari Delevingne

Jaden Smith
Jaden Smith

Poleg Okorna so se na seznam filmskih talentov revije Variety uvrstili še nemška igralka Liv Lisa Fries, nemški režiser Edward Berger, nizozemska igralka Sylvia Hoeks, poljski igralec Jakub Girszal, nemška producentka Janine Jackowski, madžarska igralka Réka Tenki, italijanski režiser Gabriel Mainetti, nemški igralec Jonas Nay in belgijski režiser Robin Pront. Vsi našteti bodo posebni gosti berlinskega filmskega festivala Berlinale 2017.

Dodatne Informacije

Več informacij:
variety.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljši LGBTQ+ filmi zadnjih petih let