Slušalke Here – snemalni studio v ušesih, s katerim kontrolirate kaj slišite, koliko in kako

Slušalke Here vam dajo popolno oblast nad zvokom okoli vas.

Naj bo živžav na ulici, zvok vlakov ali samo običajen, vsakodnevni hrup, veliko je trenutkov, ko bi si najraje zatlačili čepke v ušesa. A slušalke Here gredo še korak dlje. Ta brezžične slušalke imajo namreč vgrajen DPS procesor (Digital Signal Processing) in torej zmožnost digitalne obdelave zvočnega signala. To nam daje oblast nad zvokom na ravni signalov in frekvenc ter nad jakostjo, personaliziramo pa ga s pripadajočo aplikacijo, kot bi to počeli v snemalnem studiu.

Here slušalke so prva pametna naprava narejena posebej za ušesa, ki pa ni namenjena poslušanju glasbe. Z njo namreč urejate in regulirate slušno percepcijo okolice. Tako lahko povišate ali znižate dinamiko zvoka kot bi to počeli na računalniku v programu za glasbo, na avtoradiu, na zvočnemu sistemu, pametni napravi ali kot to počne producent v snemalnem studiu.

Slušalke Here vam dajo preko pametnega telefona popolno oblast nad zvokom okoli vas.
Slušalke Here vam dajo preko pametnega telefona popolno oblast nad zvokom okoli vas.

Slušalke Here imajo vgrajen tudi aktiven način izničevanja hrupa, ki prestreže neželene zvoke (hrup prometa, ropotanje strojev v sosednji ulici,…), z regulatorjem pa lahko zvok optimizirate tudi med poslušanjem žive glasbe (opravlja delo tonskega mojstra) in gledanjem filma. Morda je preveč basa, morda preslabo slišite vokal,… vse to lahko s slušalkami Here ”popravite”. Zmanjšate lahko tudi frekvenco otroškega joka, pisarniško čebljanje v ozadju ali povišate jakost zvoka prometa, ko kolesarite domov.

PREBERITE ŠE: Aivvy Q: pametne slušalke z vgrajenim pretokom glasbe ter glasbo po meri #kickstarter

https://youtu.be/EveD-Qf97bQ
Slušalke Here imajo šesturno avtonomijo, škatlica za shranjevanje pa služi tudi kot polnilec. Če torej želite kontrolirati kaj slišite in koliko tega, ne glede na situacijo, si le prednaročite ta ”daljinec za ušesa” na Kickstarterju (za preračunanih 160 evrov), kjer je kampanja zanj že presegla svoj finančni cilj.

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!