Slušalke JBL, v katere se bodo v trenutku zaljubila vsa modna dekleta

Brezžične slušalke JBL E55BT iz linije Quincy

Če tudi ve ne zapustite hiše brez slušalk, potem prisluhnite. JBL ima za vas čudovite brezžične slušalke, v katere se boste v trenutku zaljubile in z njimi dosegle pravi modni “statement”.

Tehnologija danes napreduje s svetlobno hitrostjo in ne šteje več samo drobovje izdelka, temveč tudi dizajn oziroma videz.
Slušalke danes niso več samo za poslušanje glasbe, postale so svojevrstni modni statement. In če želite zares pustiti vtis, potem so tukaj brezžične slušalke JBL v slavni milenijsko roza z detajli v zlati barvi.


Govorimo o modelu E55BT iz linije Quincy. Linijo Quincy je namreč v celoti podprl legendarni producent Quincy Jones ter ji s tem dodal svoj osebni pečat. Baterija bo z vami 20 ur, slušalke pa boste napolnile v dveh urah. Narejene so iz mehkega usnja s prilegajočim oblazinjenjem. Pa cena? Za brezžične slušalke boste odštele okoli 160 evrov.

Galerija – Brezžične slušalke JBL E55BT iz linije Quincy

Dodatne Informacije

Več informacij:
jbl.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Sony v boj proti Apple Airpods z novimi športnimi brezžičnimi slušalkami za fitnes WF-SP800N