Snaptrax- bluetooth kapa s šiltom, ki poleg glave pokriva tudi funkcije telefona

Pametni telefoni so postali tako vpeti v naše življenje, da nas poznajo kot poznajo naš lasten žep. Ali pa še celo bolj, saj ga imamo v rokah neprestano. A vemo, da vedno to ni najbolj varno in praktično. Še dobro, da nas zdaj 'krije' Snaptrax, bejzbol kapa/kapa s šiltom, ki ni le modni dodatek, skrivališče za frizuro in senčnik, ampak bluetooth naprava, ki vas bo spremenila v 'glavco' in osvobodila roki.

Kape s šiltom, ki jih je v svet ponesel bejzbol, danes veljajo za eno najpriljubljenejših pokrival, čeprav jih mladi nosijo vse prej kot zaradi njihove prirojene funkcije senčenja obraza. Postale so modni trend in ker gresta mladi, modni trend in tehnologija dobro skupaj, je bilo samo vprašanje časa, kdaj se ne bo vse to zlilo v eno.

Dva zelo popularna kosa garderobe mladih.
Dva zelo popularna kosa garderobe mladih.

Bejzbol kapa Snaptrax tako ne pokriva samo glave, ampak tudi številne funkcije telefona, saj se z vašim pametnim telefonom poveže preko bluetootha in vam tako ne omogoča samo, da izgledate kul, ampak tudi da sprejemate klice, pošiljate sporočila, uporabljate GPS, poslušate glasbo in, ker prihaja iz Avstralije, z njo tudi surfate– ja lahko tudi na morju, ampak bolj je mišljeno po internetu.

PREBERITE ŠE: Misfit Beddit: S spalnim merilcem prihaja pametna postelja

http://youtu.be/sMvZoBMjJz4

Snaptrax na Kickstarterju trenutno še zbira sredstva za zagon in če želite projekt podpreti, lahko to storite tu.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Vecnos 360: kamera v obliki pisala, ki na novo izumlja selfie