fbpx

Snemajmo HD!

Pri Toshibi so razširili nabor kamer Camileo HD. Praktična in lepa oblika, enostavna uporaba in sijajna kakovost po dostopnih cenah so prednosti, ki jih imajo nove kamere HD Camileo. Camileo P10 in P30 zadovoljujeta potrebe različnih uporabniških okusov in zato kar ...

Pri Toshibi so razširili nabor kamer Camileo HD. Praktična in lepa oblika, enostavna uporaba in sijajna kakovost po dostopnih cenah so prednosti, ki jih imajo nove kamere HD Camileo. Camileo P10 in P30 zadovoljujeta potrebe različnih uporabniških okusov in zato kar kličeta po svojem prostoru pod novoletno jelko. Camileo H20 združuje visoko ločljivost (HD) 1080p z enostavno uporabo in napredno tehnologijo varčevanja energije, s čimer nastane prilagodljiva HD-kamera, ki je primerna za vsakega uporabnika. Vse kamere Camileo omogočajo enostavno izmenjavo video posnetkov: nalaganje na portal YouTube s pritiskom na gumb. Bolj enostavno ne gre.

Cena: 199,99 evra, na voljo na www.inea-notesniki.si, ali Inea, d. o. o., Stegne 11, Ljubljana

 

 

Naslednje
Canon Mark IV

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.