fbpx

So adidas Tubular najbolj udarni copati letošnjega leta?

Novi modeli iz nevsakdanje linije adidas Originals Tubular, ki je spomladi dvignila nemalo prahu, s svojo neznačilno silhueto in sodobnim dizajnom ponovno izzivajo ustaljene modne zapovedi. Slovenskim modnim aktivistom so že na voljo sveži modeli, izmed njih pa najbolj izstopata v popolno črnino odet Tubular Nova za ženske in moški Tubular Viral, tokrat v vojaških maskirnih barvah.

Adidas je predstavil nove copate iz nevsakdanje linije adidas Tubular, ki je v letošnjem letu povsem prevzela modni svet. Najnovejši modeli ostajajo zvesti svoji nekonvencionalni silhueti, izvirno rojeni med urbanimi subkulturami, s katero se upirajo ustaljenim trendom in narekujejo obliko prihodnosti. Ustvarjeni so bili namreč za modne aktiviste, ki progresivno kljubujejo statusu quo in si sami krojijo svojo usodo.

Novi copati adidas Tubular (foto: Tomas sport)
Novi copati adidas Tubular (Foto: Tomas sport)

Pri ustvarjanju novih Tubularjev je adidas združil čisti odraz sodobnega oblikovanja, neznačilno obliko in priznane tehnologije, ki jih je prenesel s svojega naprednega športnega segmenta. Med drugim so opremljeni z edinstvenim podplatom EVA, katerega futuristična konstrukcija spominja na zračnico, v zgornjem delu pa copati prehajajo v obliko nogavice, kar poskrbi za popolno udobje.

Unikaten EVA podplat (foto: Tomas sport)
Edinstven podplat EVA (Foto: Tomas sport)

Tubular Nova vs. Tubular Viral

Med novimi modeli adidas Tubular, ki brišejo mejo med funkcionalnostjo in stilsko dovršenostjo, sta največjo modno revolucijo povzročila modela Tubular Nova in Tubular Viral. Prvi, zasnovan za ženske, bo modne zanesenjakinje prevzel s popolno in večno črnino, ki bo ustvarila tako dnevno kot tudi večerno unikatno kombinacijo. Modni protagonisti pa si lahko nekonvencionalnost privoščijo z modelom Tubular Viral, ki je zamaskiran v popolno kombinacijo vojaško zelenih odtenkov.

Novi modeli iz provokativne linije, med drugim tudi predstavljena, so že na voljo v naših prodajalnah po Sloveniji.

Adidas Tubular so že na voljo v trgovinah Tomas sport (foto: Tomas sport)
Adidas Tubular so že na voljo v trgovinah Tomas sport. (Foto: Tomas sport)

Advertisement

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!