fbpx

Sony MDR-HW700DS – ultimativne brezžične slušalke za vse surround potrebe

Če ste pravi audiofil, a obenem ne želite motiti vaše okolice, potem ste zagotovo že razmišljali o nakupu vrhunskih slušalk. Na trgu obstajajo razno različni izdelki, veliko manj pa je takšnih, ki znajo zadostiti apetitom tudi najbolj petičnih, glede vrhunskega reprodukcije zvoka, še posebej če je govora o brezžičnih slušalkah.

Osnovne Informacije
Znamka
Sony
Model
MDR- HW700DS
Cena
430€
Trgovina

Audifilske slušalke lahko uporabljate za gledanje filmov, igranje igric ali poslušanje glazbe, saj producirajo zvok soroden tistemu pri 10 kanalnemu audio sistemu.
Audifilske slušalke lahko uporabljate za gledanje filmov, igranje igric ali poslušanje glazbe, saj producirajo zvok soroden tistemu pri 10 kanalnemu audio sistemu.

Pri Sonyu so zahtevni klienteli tako sedaj ponudili brezžične slušalke MDR- HW700DS, ki ponujajo vrhunsko zvočno sliko in se ponašajo s certifikatoma Dolby Prologic IIz in DTS NEO:X, zmorejo pa simulirati 9.1 kanalni zvok klasičnega audio sistema s pravo prostorsko sliko preko virtual surround sound sistema. Ob tem zmorejo producirati zvok zelo širokega razpona: od 5 Hz do 25 kHz, kar je za slušalke izjemen rezultat, preko dual band brezčičnega sprejemnika pa signal doseže slušalke tudi v razdalji do 30 metrov od oddajnika. dodano pa imajo tudi zmogljivo Li-Ion baterijo, ki zdrži do 12 ur predvajanja zvoka z enim polnjenjem.

Slušalke pa se ponašajo tudi z napredno “noise canceling” strukturo, ki zelo učinkovito izničuje zvok, ki prihaja iz okolice, poleg tega pa so blazinice narejene tako, da nudijo kar čim večje udobje.

Dodatne Informacije

Več informacij na: sony.co.uk

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!