fbpx

Sony Xperia XZ1 in XZ1 Compact: nabor izjemnih inovacij

Sony je svoji (veliki) družini naprav dodal še dve, in sicer pametna telefona Sony Xperia XZ1 in XZ1 Compact. Okitili so ju z osupljivimi funkcijami, ki vas nedvomno ne bodo pustile hladnih.

Oba telefona imata najnovejšo kamero Motion Eye™ za snemanje podrobnosti nad zmožnostmi človeškega očesa ter novo tehnologijo s 3D-skeniranjem.


Sony Xperia XZ1 ima slikovni senzor Exmor™ RS z vgrajenim pomnilnikom, ki poskrbi za izjemno kakovost fotografij. Sprednja kamera je ‘obogatena’ s 13 milijoni slikovnih pik in zaslonsko bliskavico za dobre rezultate v slabih svetlobnih pogojih. Xperio XZ1 poganja procesor Qualcomm® Snapdragon™ 835 z X16 LTE, ki zagotavlja izjemno hitre hitrosti Gigabit LTE-prenosov (do 1 Gbps). S Sonyjevo tehnologijo BRAVIA TV prinaša Xperia XZ1 več barv in kontrasta, ki jih boste lahko občudovali na 5,2-palčnem zaslonu polne visoke ločljivosti. XZ1 ima zanesljivo baterijo, ki pa jo z izračunom, kako dolgo bo delovala glede na normalno uporabo, podpira tudi funkcija Smart Stamina.
Xperia XZ1 Compact pa je zastavonoša med kompaktnimi pametnimi telefoni. S 4,6-palčnim zaslonom je izjemno priročna. Opremljna je z vsemi najnovejšimi Sonyjevimi tehnologijami. XZ1 Compact je odporna na vodo s certifikatom IP65/IP68iv in ima močno strukturo s plastičnim materialom, ki je okrepljen s steklenimi vlakni ter steklom Corning® Gorilla® Glass 5.

Cena za Sony Xperia XZ1 bo 699 evrov, za Sony XZ1 Compact pa 599 evrov.

Galerija – Sony Xperia XZ1 in XZ1 Compact – nabor izjemnih inovacij

Dodatne Informacije

Več informacij:
sonymobile.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.