Sospendo – držalo za mobilne naprave je dodaten par rok, ki ste ga krvavo potrebovali

Držalo Sospendo

Ste si kdaj želeli, da bi imeli med uporabo telefona ali tablice dodaten par rok? Ste se kdaj počutili neudobno, ko ste se igrali z mobilno napravo? Vam je kdaj telefon ali tablica padla iz rok, ker ste vmes počeli še kaj drugega? Poskrbite, da se vam to ne bo nikoli več zgodilo z univerzalnim fleksibilnim držalo Sospendo, držalom, ki si ga ovijete okoli vratu ali pasu.

Večina izmed nas ima med uporabo pametnega telefona in tablice nepravilno držo telesa. Z uporabo fleksibilnega držala Sospendo do tega ne bo prihajalo, saj vam napravo moli pred nos pa najsi sedite, ležite ali se premikate, pri tem pa imate povsem proste roke.

Možnosti uporabe Sospenda so neskončne.
Možnosti uporabe Sospenda so neskončne.

Blazinica držala je zadolžena za prenašanje teže telefona ali tablice (to velikosti 13 palcev), tako da med uporabo ne bo trpela ne vaša hrbtenica ne vrat. Uporaba mobilnih naprav še nikoli ni bila tako udobna in ergonomična. Držalo je primerno tudi za športne kamere GoPro s čimer se spremeni v ramenski nosilec oz. stabilizator.

PREBERITE ŠE: Commitment Rings: prstan, ki omogoča gledanje TV-serij samo v dvoje


Sospendo sestavlja fleksibilen aluminijast obroč in univerzalno držalo. Podobno kot fleksibilni tripod se lahko ovije tudi okoli predmetov, ne le telesa. Za cca. 50 evrov ga lahko prednaročite na platformi za množično financiranje Kickstarter.

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!