fbpx

Spektakularne obleke francoske oblikovalke te bodo začarale

Neverjetne obleke

V modni hiperprodukciji sodobnega časa, katere rezultat so estetsko nedovršeni, enolični in popolnoma enaki kosi oblačil, si verjetno ne predstavljate oblek, ki se spremenijo v violino, vrt ali mesto. Ta francoska oblikovalka ustvarja čisto preveč resnične, z arhitekturo navdihnjene obleke, v katerih bi se zagotovo želeli sprehoditi tudi vi.

Francoska oblikovalka Sylvie Facon si lahko predstavlja katerokoli stvar in jo zajame na tkaninah svojih čudovitih oblek. Oblikovalka ustvarja estetsko privlačne, realistične in izvirne večerne obleke, za katere navdih črpa iz arhitekture in umetnostnih stvaritev. Njena ustvarjalnost nima meja, saj je pred kratkim ustvarila Hommage à Arras – večerno obleko, ki je nastala po navdihu starega francoskega mesta Arras.

V nasprotju z drugimi oblikovalci je njena ljubezen do podrobnosti neverjetna, kar je iz teh perfekcionističnih in prefinjenih kreacij tudi razvidno. Obleka Hommage à Arras je videti kot fantastika: tako so na oprsju ujete flamsko navdihnjene fasade, medtem ko so na bokih angeli Saudemonta in pozlačeni srednjeveški kipi.

Poleg Hommage à Arras je oblikovalka zasnovala tudi druge osupljive obleke, ki so čisto preveč resnične:

Dodatne Informacije

Več informacij:
sylviefacon-creatrice.fr

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!