fbpx

Spomladi vrata odpira zabaviščni park Mirnovec, hrvaški Gardaland

Zabaviščni park Fun Park Mirnovec

Hrvaška bo spomladi bogatejša za tematski zabaviščni park Mirnovec oz. Fun Park Mirnovec, sploh prvi tovrstni park v državi. Svoja vrata predvidoma odpira 1. junija 2017, nahajal pa se bo le lučaj od mesta Biograd na Moru v severni Dalmaciji, ki je od Ljubljane oddaljen 367 kilometrov oz. štiri ure vožnje.

Tematski zabaviščni park Fun Park Mirnovec, ki mu pravijo kar hrvaški Gardaland, se bo raztezal na 45 tisoč kvadratnih metrih (od tega bo vodnih površin za okoli 2000 kvadratnih metrov). Park bo razdeljen na tri ločene tematske sklope, tema pa bodo vesolje, divji zahod in pirati (gusarsko mesto). V parku bo več kot 25 velikih atrakcij, manjkalo pa ne bo pirotehnike in ognja.

PREBERITE ŠE: V Veliki Britaniji se avgusta odpira prava Bradavičarka!

Fun Park Mirnovec bo prvi tematski zabaviščni park na Hrvaškem.
Fun Park Mirnovec bo prvi tematski zabaviščni park na Hrvaškem.

Dogajanja bodo potekalo čez cel dan, zvečer pa bodo na sporedu tudi koncerti, filmske projekcije in druge podobne vsebine. Za dnevno vstopnico bo treba odšteti med 150 in 200 kunami oz. 20 in 27 evri. Tako kot v drugih zabaviščnih parkih bodo tudi za Fun Park Mirnovec na voljo sezonske karte, cenejše posezonske karte (ceneje jih boste dobili tudi prek spleta) ter popusti za najmlajše in skupine. Namenjen bo starim in mladim, podjetje Mirnovec pa letno pričakuje okoli 200 tisoč obiskovalcev. Polovica atrakcij bo namenjena družinam, malo manj ko tretjina otrokom, preostanek pa najstnikom. Odprt naj bi bil od pomladi do jeseni, v času božičnih in novoletnih praznikov pa se obetajo posebne vsebine. Slovenija svojega zabaviščnega parka še nima, najbližji pa so nam Gardaland (Italija), Legoland (Nemčija) in Prater (Avstrija) ter zdaj še Fun Park Mirnovec.

Galerija – tematski zabaviščni park Fun Park Mirnovec:

Dodatne Informacije

Več informacij:
funparkmirnovec.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.