Spremeni stari pametni telefon v kamero za videonadzor

Nadzorni sistem Olmose

V predalu vsakega izmed nas se gotovo skriva upokojen. a še popolnoma uporaben pametni telefon. Zakaj ga ne bi koristno uporabili in spremenili v kamero za videonadzor? Vse, kar potrebujete, je Olmose, nosilec in polnilno postajo, ki telefon zaposli kot varnostnika.

Zakaj bi vaš star, a še delujoč pametni telefon vegetiral v predalu, ko pa ga lahko spet koristno uporabite? In zakaj bi hišo opremljali z dragim varnostnim sistemom, ko pa imate večino opreme že doma? Omisliti si morate le še nosilec Olmose in prenesti aplikacijo Olmose Guardian, ki pametni telefon spremenita v kamero za videonadzor.

PREBERITE ŠE: YoCam: najmanjša vodoodporna kamera in fotoaparat na svetu


Nosilec in polnilna postaja Olmose omogoča, da imate stvari pod nadzorom ne glede na to, kje ste. Zazna namreč kakršnokoli sumljivo gibanje, tudi ponoči, saj premore infrardeči senzor gibanja. Uporaba na daljavo je povsem preprosta, poteka pa prek vašega aktualnega pametnega telefona. Lahko uporabljate zgolj videonadzor, vklopite alarm ipd. Gre za varnostni sistem za najnižjo možno ceno. Za 60 evrov si ga lahko privoščite na platformi za množično financiranje Kickstarter.

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Sony ZV-1: je kamera narejena prav za vlogerje