fbpx

Sredina pravljična urica v znamenju očkov

Lep pozdrav vsem ljubiteljem lepih zgodbic! Ob dnevu očetov (18.6.) smo se v otroški knjigarni Kres pod gradom odločili, da bo sobotna pravljična urica potekala v znamenju očkov. Tokrat bomo prebrali kar dve zgodbici in sicer Medvedka Metka - Zvezdica za očka in Smrčuh.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
otroška knjigarna Kres pod gradom, Krekov trg 2 (v stavbi Lutkovnega gledališča, vhod z desne strani stavbe, nasproti vzpenjače), Ljubljana, , Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstop je prost.

Lep pozdrav vsem ljubiteljem lepih zgodbic!

Ob dnevu očetov (18.6.) smo se v otroški knjigarni Kres pod gradom odločili, da bo sobotna pravljična urica potekala v znamenju očkov. Tokrat bomo prebrali kar dve zgodbici in sicer Medvedka Metka – Zvezdica za očka in Smrčuh.

Mala medvedka Metka in očka medved opazujeta zvezdice na nočnem nebu. Kot lučke v temi so. Ko mora v posteljo, pa zvezdic ni več in Metko je strah. Na srečo pa iznajdljivi očka najde rešitev.

Zjutraj se skozi fantkovo sobo pritihotapi pošast, odkoraka v kopalnico, nato razmeče kuhinjo in na koncu obleži na kavču v dnevni sobi. Le kdo je to?

Prisrčno vabljeni vsi otroci od tretjega do desetega leta starosti ter vsi ostali, ki bi jih dogodek zanimal!

Vaš kolektiv knjigarne Kres pod gradom

kontakt: 041 338 808

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.