S:t Eriks: najdražji čips na svetu – 50 evrov za 5 rezin!

Najdražlji čips na svetu

Švedska mikropivovarna S:t Eriks poleg piva po novem ponuja tudi najdražji čips na svetu. Za pet rezin morate odšteti zasoljenih 499 švedskih kron, kar je približno 50 evrov oz. 10 evrov na rezino! In vi ste mislili, da je drag čips Pringles!

Čips velja za relativno poceni prigrizek, ki je že več kot 160 let redni spremljevalec pijači, kot je pivo. Švedska vodilna mikropivovarna S:t Eriks pa je iz čipsa naredila pravo delikateso, ki se odlično poda k njihovem pivu. Izdelujejo namreč najdražji čips na svetu.

PREBERITE ŠE: Kava z viagro = kava kot afrodiziak

Rezina vredna 10 evrov!
Rezina, vredna 10 evrov!

Za pet rezin njihovega čipsa morate odšteti kar 51 evrov! In kaj upravičuje tako visoko ceno? Izdelan je iz tartufov, nabranih v okolic Ferskih otokov, čebule, ki raste blizu švedskega mesta Leksand, pivine piva India Pale Ale, kopra, nabranega na polotoku Bjäre, gobe Tricholoma matsutak in krompirja, pridelanega na pobočju, imenovanem Ammarnäs, kjer krompir pridelujejo ročno in v zelo omejenih količinah. Ob nakupu embalaže s petimi rezinami čipsa dobite tudi potrdilo o avtentičnosti.

Galerija – najdražji čips na svetu:

Dodatne Informacije

Več informacij in nakup:
sterikschips.se

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Recept: najboljša torta na svetu je pripravljena v 20 minutah – navdušila vas bo, ima samo šest sestavin!