fbpx

Stara duša na čisto energijo: Zero Labs razkriva električnega klasika Land Rover

Inovativna oblikovalska ekipa pri Zero Labs Automotive nadaljuje s svojo linijo električnih klasikov, tokrat z Land Roverjevim SUV-jem serije 3. Vozilo, preoblikovano tako, da ustreza energetskim virom prihodnosti, se ponaša s karoserijo, ki spominja na ikonični model med leti 1971-1985, uporabljen pa je enak pogonski sklop, kot so ga uporabili lani pri elektrifikaciji Forda Bronco.

Pri Zero Labs Automotive so predstavili svojega novega elektrificiranega SUV-ja Land Rover serije 3 s klasično, a sodobno notranjostjo, s trupom iz aluminajste zlitine pa so ohranili oblikovalski jezik 20. stoletja. 5-vratni Land Rover bo na voljo z baterijo s 85 ali 100 kWh z dosegom do okoli 370 kilometrov, pri čemer mu bo pomagalo od 300 do 600 konjskih moči.

Zero Labs Land Rover SUV serije 3
Zero Labs Land Rover SUV serije 3

Pri Zero Labs bodo kupcem ponujajo dve iteraciji električnega modela: eno različico, ki je odprta in pripravljena za na plažo ter drugo različico, ki ima tradicionalno karoserijo SUV-ja z zaprto streho. Zero Labs že sprejema naročila, dobava pa se začne v 2021.

Galerija: Zero Labs Land Rover SUV serije 3

Dodatne Informacije

Več informacij:
zerolabs.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!