Stara duša na čisto energijo: Zero Labs razkriva električnega klasika Land Rover

Zadnjič posodobljeno: :

Inovativna oblikovalska ekipa pri Zero Labs Automotive nadaljuje s svojo linijo električnih klasikov, tokrat z Land Roverjevim SUV-jem serije 3. Vozilo, preoblikovano tako, da ustreza energetskim virom prihodnosti, se ponaša s karoserijo, ki spominja na ikonični model med leti 1971-1985, uporabljen pa je enak pogonski sklop, kot so ga uporabili lani pri elektrifikaciji Forda Bronco.

Pri Zero Labs Automotive so predstavili svojega novega elektrificiranega SUV-ja Land Rover serije 3 s klasično, a sodobno notranjostjo, s trupom iz aluminajste zlitine pa so ohranili oblikovalski jezik 20. stoletja. 5-vratni Land Rover bo na voljo z baterijo s 85 ali 100 kWh z dosegom do okoli 370 kilometrov, pri čemer mu bo pomagalo od 300 do 600 konjskih moči.

Zero Labs Land Rover SUV serije 3
Zero Labs Land Rover SUV serije 3

Pri Zero Labs bodo kupcem ponujajo dve iteraciji električnega modela: eno različico, ki je odprta in pripravljena za na plažo ter drugo različico, ki ima tradicionalno karoserijo SUV-ja z zaprto streho. Zero Labs že sprejema naročila, dobava pa se začne v 2021.

Galerija: Zero Labs Land Rover SUV serije 3

Dodatne Informacije

Več informacij:
zerolabs.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Elektrifikacija v glavah kupcev avtomobilov – dizli že v manjšini