Najbolj vroč trend tega leta je kodranje las s plastenko

Ste že poskusile kodrati lase s plastenko?

Instagram dobesedno ‘gori’, saj so gurujke izumile nov način kodranja las, ki, sodeč po videih, očitno deluje. Plastenko imamo vsi, sušilec za lase prav tako – če smo poskusili že vse trende, ne bo greh poskusiti tudi tega.

Dekleta z različnih delov sveta objavljajo videe na Instagramu, kako kodrajo lase s plastenko. In videti je, da je postopek več kot preprost. Tudi najbolj znana lepotna gurujka Huda Kattan in  Justine Marjan, stilistka za lase sester Kardashian, sta poskusili ta trend  če sta ti dve s plastenko kodrali lase, potem mora nekaj biti na tem trendu.

https://www.instagram.com/p/Bpw4BPch5p3/

Odrežite vrh plastenke, nato pa na sredini te izrežite pravokotnik, ki je toliko velik, kot nastavek za sušenje las na vašem fenu. Sveže opran snopič las spravite skozi odprtino (vrh plastenke), v pravokotni del pa fen z nastavkom za sušenje las. Prižgite napravo in opazujete svoje lase, kako se divje vrtijo. Po nekaj minutah prenehajte s kodranjem … in čakajte na čudež!

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Goodyear x B.R.M. Chronographes: ekskluzivna prestižna ura v omejeni izdaji