Ste že spoznali svojo karmično sorodno dušo? To je 9 znakov!

Zadnjič posodobljeno: :

Ste že slišali za besedno zvezo karmična sorodna duša?

Karmična sorodna duša je kombinacija sorodne duše in karme. Vsi odnosi, ki jih imamo v življenju, so karmični. Vsak človek, ki ga srečamo, je z nami povezan s predživljenjskim sporazumom in s karmičnimi dolgovi. Sem spadajo tudi starši, bratje in sestre, ljubimci, prijatelji in naši otroci.

Karma pomeni ukrepanje. Vse, kar počnemo ali celo mislimo, šteje kot dejanje in ima posledice. Če torej srečate svojo karmično sorodno dušo in zaradi nje preživljate težke čase, je to pravzaprav najboljši čas za učenje v vašem življenju, saj imate s to osebo sklenjeno dušno pogodbo, sta sorodni duši.

To ni lepa, pravljična ljubezenska zgodba, ki bi jo pričakovali. Niti blizu. Večina karmičnih odnosov vam življenje postavi na glavo in ga pusti v neredu.

Odnos s karmično sorodno dušo je zahteven, stresen, a na koncu zelo koristen, saj zrastete in se znebite nekaj karmičnega dolga. A dokler ne boste pripravljeni razumeti lekcije, ki vam je bila dana, se boste počutili jezno, izgubljeno in žalostno.

Se vam zdi, da doživljate ali ste že doživeli takšen odnos? Če sumite, da je vaš partner vaša karmična sorodna duša, boste po branju teh pogostih znakov to zagotovo vedeli.

To je 9 znakov, da ste spoznali svojo karmično sorodno dušo!

1. Zdi se, da so vam usojeni

“Vedi, da sva se že srečala in da se bova spet srečala. V naslednjem življenju bom našla pot do tebe in v vsakem življenju po tem. “ – Mia Hollow

Nikoli še niste občutili kaj podobnega. Čuden je občutek, da nekoga poznate in si ne znate razložiti, zakaj in kako je to mogoče. Vsak od nas ima tisti skriti del sebe, ki ga ne more izraziti z besedami. Mogoče ga je le začutiti in ni veliko ljudi, zaradi katerih bi to lahko občutili.

Ponavadi ta oseba ni dobra do vas, verjetno je storila nekaj, česar nikomur drugemu ne bi nikoli odpustili, ampak v srcu vedno najdete razumevanje zanjo. Je nekdo s posebnimi močmi, zaradi katerega lahko občutite stvari, ki jih z nikomer drugim ne.To je karmična povezava – občutek, da ste jih poznali v preteklem življenju in da jim je v tem življenju namenjeno, da se ponovno združijo z vami.

2. Z njimi čutite takojšnjo povezavo

Ko prvič zagledate to osebo, jo boste takoj začutili. Nekateri pravijo, da se jim zdi, da jih je nekaj ”udarilo”. Ko enkrat vzpostavite očesni stik, boste zasvojeni. Morda jih boste sprva sovražili ali vam nekaj na njih ne bo všeč, vendar boste že na začetku vedeli, da je v tej osebi nekaj več.

Po prvem srečanju boste nenavadno pogosto razmišljali o njej in se spraševali, zakaj. Sanjarili boste o trenutku, ko jo boste po naključju spet srečali. Če ste se srečali slučajno, po neki čudni sinhronosti, ugotovite, kaj vas pri tej osebi tako močno privlači.

3. Občutki so močnejši, ko ste z njimi

Na začetku razmerja boste opazili, da je vsak občutek, ki ga običajno doživljate v podobnih okoliščinah, desetkrat močnejši in intenzivnejši, ko ste s to osebo, pa naj gre za srečo, jezo, žalost ali navdušenje. Vse, kar počne, močno vpliva na vas in obratno. Ne glede na to, kako boleče je na trenutke, je tudi izjemno prijetno, ko so stvari dobre. Zavedate se, da nekaj “ni čisto v redu”, prezrete vse opozorilne znake, saj je vajin odnos kakor droga.

Ko se zveza konča, ljudje težko občutijo spet tako intenzivna čustva in menijo, da nikoli več ne bodo doživeli prave ljubezni.

4. Povežejo vas s svojo temno stranjo

“Ljudje bodo storili vse, ne glede na to, kako absurdni so, da se ne bi soočili z lastno dušo. Človek ne postane razsvetljen tako, da si predstavlja svetlobne figure, temveč s tem, da se zave teme.” – Carl Jung

Imate zdrave, srečne odnose. A včasih ste kljub temu nezadovoljni. Ta občutek izvira iz nezmožnosti delitve vseh vidikov sebe do tistega trenutka. Niste raziskati vseh svojih skrivnih strani, potreb ali želja. To se spremeni, ko srečate svojo karmično sorodno dušo. Vse, kar se je skrivalo v najtemnejših kotičkih vašega uma, je zdaj razkrito in nič ne morete storiti glede tega.

Običajno vse to poskušate vrniti, skriti tja, kjer je bilo in nadaljevati, kakor, da se ni nič zgodilo. Ampak, ko zavestno zaznate “temno plat” samega sebe, poti nazaj ni, lahko jo le osmislite.

Morda vam bo neprijetno, vas bo strah in si boste mislili, da niste dovolj “dobri” ali “vredni”. Doživeli boste pekel, vendar se boste skozi njega razvijali. To je smisel karmičnega odnosa. Tu ne gre za vaše slabe navade, temveč za vaša globoko zakoreninjena prepričanja o sebi, o svojem življenju, odnosih …

5. Sprožijo vaše najhujše strahove

Potem, ko vaš karmični partner odpre pandorino skrinjico, so vsi vaši strahovi na ogled in se nimate kam skriti. Zaradi njega se boste počutil negotove, saj vas bo spraševal o vsem, načel bo vašo samozavest. Ves ta čas se boste počutili slabo in prizadeto, vendar se nikoli ne boste počutili osamljene. To je posledica vašega prirojenega priznanja prejšnjega življenja.

Čeprav zavestno ne dojamete, da je to, kar se dogaja, v vaše dobro, ne glede na to, kako zmedeno se zdi, je to lekcija duše. Vaš karmični partner tega običajno ne počne namerno, a zagotovo pritisne na vse “napačne gumbe”.

Verjetno ni osebe, ki bi v vas lažje sprožila reakcije in to ni naključje. Ne samo, da ni naključje, oni so “programirani”, da vas sprožijo. Vse o karmičnih sorodnih dušah kriči skozi bolečo ljubezen. Tej zvezi se ni mogoče izogniti. Če postane preveč toksična, jo je potrebno prekiniti, a dokler bodo v vašem življenju, vas bodo za vedno zaznamovali.

6. Vaša zveza ima strupene trenutke

Duše se reinkarnirajo v to življenje, da poplačajo svoj karmični dolg in ta dolg je nekaj, kar je mogoče delno, vendar nikoli v celoti ali popolnoma, nadzorovati. Lahko ga olajšate z dobrimi dejanji in zavestnim življenjem, vendar boste na tak ali drugačen način opozorjeni na svoja pretekla dejanja. Kljub temu pa je pri takšnih odnosih težko ohraniti mir, racionalnost in občutek resničnega jaza.

Ko ste s svojim karmičnim partnerjem, se borite s svojo iluzijo o sebi. Oni so vaše (zelo čisto in neizkrivljeno) ogledalo. Podzavestno želijo, da se vidite takšni, kakršni v resnici ste, brez vseh smeti ali vplivov drugih ljudi, ki so se kopičili skozi leta. Seveda to pomeni tobogan čustev in ​​zvezo, ki je pogosto označena kot strupena. Ne glede na to, kako dolgo traja, vas ne zanimajo strupeni deli, ampak le dobri.

Zelo težko je obdržati vesel in srečen odnos, ko vas nekdo nenehno opozarja na vaše nepopolnosti, pa če to želite ali ne. To je njihov namen in vaše dušne lekcije presegajo oznake, ne glede na to, kaj kdo reče. Seveda, to ne pomeni, da bi morali ostati v nasilnih odnosih – nasprotno.

7. Z njimi si ne morete predstavljati svoje prihodnosti

Kljub očitni dušni povezanosti globoko v sebi veste, da si ne morete predstavljati prihodnosti s to osebo. Ne morete si predstavljati mirnega ali običajnega odnosa z njimi in vsekakor si ne želite ostati v burnem razmerju do konca življenja. Pravzaprav vaš um ne ve, kaj storiti, ko začnete o tem razmišljati, a vaše srce že ve, da je usojeno, da se konča. A ko pomislite, da bi jih izgubili, se vaše srce potopi in preklopi v način panike. Vedite, da je to normalno. Navsezadnje ne morete vedeti, kakšen odnos ste imeli z njimi v prejšnjih življenjih.

Kadarkoli doživimo nekaj intenzivnega, bi to lahko bilo povezano z nečim, česar se iz prejšnjih življenj ne spomnimo. Ločitev od osebe, s katero ste zelo karmično povezani, je zelo boleča, a neizogibna izkušnja.

8. Za vedno so spremenili vaše življenje

Ko boste srečali svojo karmično sorodno dušo, vaše življenje ne bo več enako. Vse bo drugače, vi se boste počutili drugače. Nehali se boste povezovati s številnimi stvarmi, ki ste jih imeli radi, in vaš pogled na odnose bo za vedno spremenjen. Možno je, da boste izgubili nekaj prijateljev ali našli novo skupino ljudi, ki deli vaša prepričanja.

Karmični partner v kratkem času prinese velike življenjske lekcije in tega niso vsi pripravljeni sprejeti pozitivno. Za nekatere ljudi se celotna izkušnja počuti kot nov neuspeh. Nekateri se po odhodu partnerja počutijo izrabljene, izdane ali zapuščene. Potrebovali boste čas, da vse to predelate in spoznate, da je bila ta oseba vaša učiteljica, ne glede na to, kako zmedeno je bilo nekaj, kar se je zgodilo na prvi pogled.

Ta izkušnja vam bo za vedno spremenila življenje in zapomnili si jo boste do konca življenja.

9. Spoznali ste ponavljajoče se vzorce v svojem življenju

Ena od stvari, ki se zgodijo po tem je, da dobite jasno sliko glede nekaterih stvari v svojem življenju, ki vam ne služijo več. Po slovesu od nepristnega dela sebe boste naredili prostor za močnejšo intuicijo in višjo zavest. Na primer, začeli boste opažati, kako karma v resnici deluje v vsakdanjem življenju, ali pa boste začeli opažati, kako vedno znova naletite na isti tip človeka in kako imajo na vas vedno enak učinek.

Znake boste začeli opažati in razumeti bolje kot prej. Naučili se boste videti subtilnejše znake in prepričani boste v njihov pravi pomen. Spoznali boste, kako prekiniti karmične vezi in odplačati dolg.

Druge vrste odnosov

Poleg karmične sorodne duše obstaja še nekaj drugih vrst odnosov. Nobeno od teh razmerij ali njihovih definicij ni trdno zastavljeno (kar pomeni, da zanje ni določenih pravil), vendar nam pomagajo, da lažje razumemo svoje izkušnje.

1. Plamen dvojčkov

“Pogledam ti v oči in prepričan sem, da je neka božanska umetnica potopila svoj čopič v isto dušo in z njo naslikala oba.” – Cristen Rodgers

Ta vrsta odnosa pomeni, da niste povezani samo z drugo osebo na ravni duše, ampak da z njo delite eno dušo. Zdi se, da ste spet celi in lahko doživite resnično povezavo na vseh možnih ravneh.

2. Tradicionalni odnosi s sorodno dušo

”Naše duše govorijo jezik, ki presega človeško razumevanje. Tako redka povezava, da nas vesolje ne bo pustilo ločiti.” – Nikki Rowe

Povezava sorodne duše ni vedno romantična in se lahko zgodi s komer koli, vključno s prijateljem, družinskim članom, sodelavci … Od vseh odnosov so odnosi s sorodno dušo najbolj zreli v smislu, da ni težkih lekcij ali strupenega vedenja.

Nekateri znaki, ki jih boste videli, ko boste našli sorodno dušo, so:

  • začutite takojšnjo povezavo, vendar je vse v zvezi s tem pomirjujoče in ne moteče;
  • delite si podobne ali iste življenjske cilje in iskreno uživate v osebnosti drug drugega;
  • redko ali nikoli ne doživljate negativnih čustev drug od drugega;
  • brez težav se opravičite ali razpravljate o kakršni koli zadevi;
  • med vama ni skrivnosti ali tabujev.

3. Karmični odnosi

“Vsaka zveza v vas hrani moč ali slabost.” – Mike Murdock

So skoraj vedno strupeni in žaljivi. Karmični odnosi se lahko zgodijo s komer koli. Na žalost med njima običajno obstaja kakšna odvisnost in težko je prerezati vezi.

Vaše izkušnje so edinstvene in vaš obstoj je edinstven. Rojeni smo drugačni in z darilom intuicije. Smo sam svoj guru in učitelj.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!