fbpx

Surfanje v Maroku

Surf klub Tribu do 10. marca organizira pobege pred hladnimi zimskimi dnevi na peščene plaže Maroka, kjer se lahko v zanimivi ekipi seznanimo s privlačnostjo oceana in športom, ki nas bo še dolgo napolnjeval s pozitivno energijo. Začetni tečaji surfanja na valovih so prilagojeni posamezniku, hkrati lahko ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Maroko, www.tribu.si
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina

Surf klub Tribu do 10. marca organizira pobege pred hladnimi zimskimi dnevi na peščene plaže Maroka, kjer se lahko v zanimivi ekipi seznanimo s privlačnostjo oceana in športom, ki nas bo še dolgo napolnjeval s pozitivno energijo. Začetni tečaji surfanja na valovih so prilagojeni posamezniku, hkrati lahko znotraj skupine spoznamo pravi surferski način življenja. Preko dneva nas bodo inštruktorji učili krotiti valove, ob večerih bomo spoznavali kulinarične dobrote maroške kulture. Informacije in prijave na www.tribu.si.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.