fbpx

Okusi in doživetja Slovenije: prekmurska kuhinja in vina

Predstavitev hrane, kulture in vin na Goričkem V dveh urah bomo pod strokovnim vodstvom kuharjev s Srednje šole za gostinstvo in turizem Celje spoznali izvor hrane, praktično uporabo v vsakdanjem življenju, recepte - male skrivnosti velikih mojstrov in nabor prekmurskih ...

Viktig information
När?
Var?
Celjski mladinski center - MCC kavarna, Celje
Arrangör
Facebook-event
Entréavgift
10 eur

Predstavitev hrane, kulture in vin na Goričkem

V dveh urah bomo pod strokovnim vodstvom kuharjev s Srednje šole za gostinstvo in turizem Celje spoznali izvor hrane, praktično uporabo v vsakdanjem življenju, recepte – male skrivnosti velikih mojstrov in nabor prekmurskih vin.

Jedilnik:

1. Ocvirkova pogačo, meso iz tunke z zaseko.
2. Dodole s kislo smetano, rdečo čebulo, pečenimi mladimi svinjskimi rebri.
3. Genjeni retaši (jabolčni, skutini, makovi zavitki).

MCC Kavarna. Vstopnina je 10 EUR/osebo in vključuje 3 hode, pijačo dobrodošlice in degustacijo vin.

Zaradi omejenega števila so potrebne predhodne prijaveinfo@mc-celje.si ali na 03 490 87 40 in 040 756 009.

Izvajalca: Celjski mladinski center in Srednja šola za gostinstvo in turizem Celje.

Med dig sedan 2004

Från år 2004 vi undersöker urbana trender och informerar vår community av följare dagligen om det senaste inom livsstil, resor, stil och produkter som inspirerar med passion. Från 2023 erbjuder vi innehåll på stora globala språk.