fbpx

Paolo Ulian: briljanten in edini pravi način “kraje” Nutelle

Vsi imamo radi Nutello, a nihče ne mara lepljivih prstov, ki so ponavadi posledica “kraje” tega sladkega užitka kar iz kozarca. Ampak nikar ne obupajmo – pomoč prihaja kmalu in to v obliki piškotkov, ki si jih nataknemo na prste. Za genialnim načinom “kraje” Nutelle stoji italijanski oblikovalec Paolo Ulian.

Paolo Ulian, italijanski oblikovalec, je zasnoval edinstvene piškotke, s katerimi bomo odslej lažje pomočili prste v Nutello – njegovi piškotki se namreč nataknjeno na prste. Te lahko nato brez skrbi potopimo v čokoladni užitek, brez lepljivih posledic.

LÄS MER: Känner du till fyra nya sätt att njuta av Nutella?!

Slastna Nutella in slastni "prstni" piškotki.
Slastna Nutella in slastni “prstni” piškotki.

Izdelek je prvič razstavljen na razstavi Pappilan v Bolzanu/Milanu leta 2004, nato pa ga je v letu 2006 pod svoje okrilje vzel italijanski slaščičarski velikan Ferrero. “Prstnih” piškotkov Ferrero še ni dal v proizvodnjo, tako da na žalost še niso dostopni na trgu.
Tako nam zaenkrat ostajajo le goli prsti… in žlice!

Med dig sedan 2004

Från år 2004 vi undersöker urbana trender och informerar vår community av följare dagligen om det senaste inom livsstil, resor, stil och produkter som inspirerar med passion. Från 2023 erbjuder vi innehåll på stora globala språk.