Indiska kakor är inte bara läckra, utan också en enkel efterrätt som du snabbt kan förbereda hemma. Idag har vi ett recept för dig, för vilket du bara behöver lite god vilja och, naturligtvis, en önskan om en söt synd.
Naučite se pripraviti okusne in preproste indijančke, sladico, ki bo nared 1, 2, 3. Spodaj si preberite, kaj potrebujete, da nastanejo tako dobri domači indijančki.
Sestavine za okusne domače indijančke:
- ½ kg grenke čokolade
- 3 äggvitor
- 1 kopp socker
- saft av en halv citron
- 8 okroglih piškotov
- model za indijančke
- borsta
Priprava okusnih domačih indijančkov:
Čokolado stopite v vodni kopeli. Model za indijančke oziroma kalupe namažite s stopljeno čokolado in jih postavite za 5 minut v hladilnik. Beljake dajte v skledo in dodajte sladkor. Stepajte z metlico tako dolgo, da se sladkor ne čuti več. Zdaj uporabite električni mešalnik, da stepete trd sneg. Dodajte še sok polovice limone in stepajte dalje. Model za indijančke dajte iz hladilnika. Napolnite s snegom in pokrijte z okroglimi piškoti. Prelijte s čokolado. Postavite za 15 minut v hladilnik. Pa dober tek!
Råd
Čokolado lahko stopite tudi v mikrovalovki, vendar pazite, da se vam ne zažge. Priporočljiva dolžina je med 40 sekundami in minuto, odvisno od moči mikrovalovke.