Det luktade höstens läckerheter igen, också inom ramen för vår oktober CITY CHEF cooking academy. Kolla in beatet i fotogalleriet!
Na tokratni CITY CHEF cooking academy so naše krožnike napolnile jesenske dobrote – kostanj, gobe in sveži pridelki z domačega vrta. Glavne jedi je pripravljal kock på Kaval Inn and Pizzeria, Dragan Marjanović, och han tog hand om desserterna konditor från Lolita, Greg Roda. Pod njunim budnim očesom smo pripravili bučno juho, jedli kostanjeve njoke z jurčki, ravijole polnjene z bučkami in riccoto, s tartufato in gamberi ter lisičkami. Za sladico ni manjkal božanski čokoladni suffle s kostanjevo peno in slastni mille feullie.
Ob hrani se je predstavila vinska klet Vipava 1894, ki letos praznuje 120 let. Uradna voda dogodka je Grop.
Za pomoč pri organizaciji CITY CHEF kuharske akademije se zahvaljujemo:
Bosch hushållsapparater, Grop, Kaval Group, Vinska klet Vipava 1894
Foton: Ana Če