Ta 3 astrološka znamenja to pomlad čaka srečanje s sorodno dušo!

Romantična energija in trajna ljubezen

Foto: IG couplegoals
Zadnjič posodobljeno: :

Leta 2020 nismo imeli veliko možnosti za uresničitev svojih načrtov. Prikrajšani smo za številna srečanja in ljubezenske želje, a pomlad 2021 lahko marsikaj spremeni.

Tu so tri astrološka znamenja, ki jih to pomlad čaka srečanje s sorodno dušo.

Ribi

Od vseh znamenj v horoskopu boste prav ribe imele največ sreče v ljubezni to prihajajočo pomlad. Mnogi ste resnično ljubezen začutili že leta 2020 in v prihodnjih mesecih bo samo še boljše. Še posebej dobre novice pričakujte od 11. aprila.

Že v začetku pomladi je mogoča tesna komunikacija z ljubljeno osebo ali priložnost za obnovo stare ljubezni. Tisti, ki že imate partnerja, boste verjetno okrepili odnos, zato je na vidiku še večja intimnost ali morda celo poroka. Torej, povezave, ki jih pravkar gradite, naj bi trajale in to za vedno.

Odlične kombinacije za vas so bik, rak, škorpijon in kozorog

Želite si večne ljubezni, ste zelo romantični in ne govorijo zaman, da ste med najboljšimi ljubimci v horoskopu. Odlično se boste razumeli s škorpijoni, pa tudi z rakom, ki vam lahko da globoko ljubezen, ki jo iščete.

Če teh bližnjih vodnih znamenj ne srečate, sta tukaj bik in kozorog, s katerima ste prav tako odličen par, saj vam lahko zagotavljata varnost in se vam lahko predata. In ravno to je tisto, kar rabite, da pokažete svojo najboljšo stran.

V iskanju svoje sorodne duše vas bo pot vodila do podobnih vodnih znamenj, ker se z njimi odlično razumete in vas ljubezen zelo privlači, vendar to ne pomeni, da ne morete ustvariti čudovite družine s kakšnim drugim znamenjem – le, če obstaja ljubezen.

Kozorog

Zelo ste predani svoji družini. Že zdaj si predstavljate, kako si pletete gnezdo, pomlad 2021 pa vas bo približala uresničitvi teh sanj.

Kozorogi, ki so sami, bodo spoznali nekoga posebnega, s katerim bodo želeli preživeti preostanek svojega življenja. Tisti, ki so že v zvezi, bodo čutili, da ta odnos postaja resnejši in močnejši.

Verjetno ste do zdaj imeli nekaj težav s partnerjem ali pa se niste mogli povezati, čeprav ste si to želeli. V prihodnjih mesecih bodo vse te težave izginile, komunikacija med vami in vašo ljubljeno osebo se bo izboljšala in vaše zasebno življenje se bo premaknilo v povsem novo smer.

Zelo mogoče je, da boste začeli živeti s sedanjim partnerjem ali pa se boste skupaj preselili v tujino in se morda zaročili. Vsekakor bo šlo vse tako, kot mora iti. Spomladi bo strast največja – ali boste spoznali nekoga novega, ali pa bo vaša stara zveza zasijala z novim žarom.

Samski bodo metuljčke v trebuhu čutili že od začetka pomladi, vendar bodite previdni. Ne popustite prvemu, na katerega naletite, samo zato, ker si tako goreče želite ljubezni. Z malo potrpljenja se boste odločali bolje in se hkrati izognili morebitnim razočaranjem.

Odlične kombinacije za vas so bik, devica, škorpijon in ribi

Z mnogimi ravnate prestrogo, z bikom in devico pa ne, ker jih vodijo isti življenjski ideali. Škorpijoni cenijo vašo ambiciozno naravo, dejstvo, da ste čustveno stabilni in resni pri reševanju problema. Ribe pa so navdušene, da vedno stojite pokonci, saj same zlahka padejo. Ribe namreč v kozorogu vidijo vzornika, ki mu sledijo, in zaradi vsega tega je povezava med tema dvema znamenjema lahko zelo uspešna in lahko preraste v večno ljubezen.

Tehtnica

Pomlad prinaša tehtnici veliko miru in vedrine v ljubezni. Tisti, ki so že dolgo v zvezi, bodo s svojim partnerjem presrečni in velika verjetnost je, da se boste poročili, samski pa boste v tem obdobju spoznali nekoga, s katerim se boste želeli postarati. Zato izkoristite to priložnost za druženje, potovanje in uživanje v malenkostih.

Pomladne mesece in začetek poletja bo zaznamovala velika strast in ljubezen, zato bo v vaši zvezi samo še lepše. Ne samo, da bodo odnosi, ki prej niso delovali, preživeli, ampak bodo tudi odprli prostor za nekaj novega, lepšega.

Odlične kombinacije za vas so dvojčki, strelci, lev in vodnarji

Kot pravi diplomat in šarmer se boste odlično razumeli z dvojčkoma ali vodnarjem. Z njimi je mogoča velika ljubezen, ker so nepopravljivi sanjači in znajo dati partnerju prostor, ko ga rabijo. In če se povežete z levom, bosta pravi par, ki se bo imel rad kot v romanu. Če pa se odločite za strelca, se pripravite na odnos, poln spoštovanja.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!