fbpx

Ta astrološka znamenja se vedno zaljubijo v napačno osebo

Foto: Allef Vinicius / Unsplash

Zakaj se z nekom nikakor ne ujamete, ne glede na to, kako si to želite? Spoznajte, zakaj nekatera astrološka znamenja nikakor ne morejo ostati v zvezi.

Astrologi trdijo, da nekatera astrološka znamenja vedno znova izberejo napačne partnerje in ignorirajo vsa opozorila, ki nakazujejo potencialno nevarnost.

Torej, če menite, da ste v ljubezni nesrečni, ste zagotovo, vsaj deloma, za to krivi tudi sami!

Le katera?

Oven

Ovni so zelo izbirčni, a so večinoma precej površinski, zanje je videz eden glavnih kriterijev pri izbiri partnerja. Zato pogosto naletijo na koga, ki ni niti približno tako lep od znotraj kot navzven.

via GIPHY

Dvojčka

Družabni dvojčki so radi obkroženi z ljudmi in v vsaki družbi so običajno v središču pozornosti. Da bi se nekoga zaljubil, jim je dovolj že, da jih nekdo posluša in podpira pri tem, kar imajo povedati, a pogosto kasneje ugotovijo, da ta nekdo sploh ni prava oseba.

Rak

Raki se zelo navežejo na ljudi, ki jih imajo radi, kar mnogi znajo izkoristiti. Tako pogosto končajo v razmerju z osebo, ki skuša na vse načine z njimi manipulirati, in ko se tega zavejo, ostanejo sami in nesrečni.

via GIPHY

Tehtnica

Ljudje, rojeni v tem znamenju, pogosto končajo v zvezi z nekom zgolj zato, da ne bi bili sami, ker je to nekaj, česar ne marajo. Tehtnice se zaradi strahu pred osamljenostjo nagibajo k napačnim odločitvam.

Strelec

Strelci najbolj cenijo svobodo, zato običajno izberejo partnerje, ki jim pustijo dovolj prostora in jih pustijo pri miru, ko to želijo. A zaradi tako nekoliko ležernega pristopa k razmerju, pogosto ostanejo prevarani ali izkoriščeni.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!