Ta pametni Samsung hladilnik bo v tvoji kuhinji!

To bodo zmogli pametni hladilniki prihodnosti!

Foto: Samsung
Zadnjič posodobljeno: :

Novi hladilniki nudijo številne prilagodljive funkcije, kot je na primer Beverage Center™ središče za napitke in dvojni ledomat, ki nudi tako običajne kocke ledu kot tudi majhne kockice, ki hitreje ohladijo pijačo.

Samsung je predstavil tri modele najnovejših hladilnikov – Stainless Steel, Bespoke, and Family Hub™. Novi hladilniki so odgovor na nove norme bivanja in so bili javnosti prvič predstavljeni na CES 2021 dogodku v januarju.

Samsung hladilniki s štirimi vrati vključujejo posebno Beverage Center™ središče za napitke, ki omogoča dostop na dva način – prek notranjega dispenzerja za vodo in vgrajenega AutoFill vrča. Vrč za vodo AutoFill se samodejno napolni s svežo, filtrirano vodo, v vrč pa lahko dodate tudi sadni sirup ali drug okus in tako naredite pijačo po svojih željah. Hladilnik vključuje tudi dvojni ledomat, ki nudi tako običajne kocke ledu kot tudi majhne kockice, ki hitreje ohladijo pijačo.

Foto: Samsung

Prilagoditev življenjskemu stilu uporabnika

Novi hladilniki s štirimi vrati so odraz nenehne zavezanosti družbe Samsung k uvajanju novih inovacij, ki uporabnikom zagotavljajo izkušnje po meri njihovega življenjskega stila. Samsung hladilniki omogočajo personalizacijo na številnih ravneh, vključno z:

  • Spremenljiva zunanjost – Uporabniki lahko s kreativno uporabo materialov in barv dajo kuhinji svoj osebni pečat – namreč novi Samsung hladilniki s štirimi vrati nudijo prilagoditev barv in tekstur z zamenljivi vratnimi ploščami.
  • Prilagodljiva notranjost – Prilagoditev notranjosti je mogoča pri vseh modelih s štirimi vrati, zahvaljujoč prilagodljivim policam in konfiguraciji predalov, ki ustvarjajo optimalne pogoje in ohranjajo živila sveža dlje časa. Hladilniki namreč vključujejo Samsung Flex Zone, vsestranski predel, ki lahko spreminja temperaturo in zadosti potrebam družine po prostoru za shranjevanje hrane. Izboljšani Flex Zone ima pet različnih temperaturnih nastavitev: zamrzovanje, rahlo zamrzovanje, meso/ribe, sadje/zelenjava in pijača. Na voljo je tudi Flex Crisper™, ki omogoča shranjevanje mesa ali rib pri optimalni temperaturi, pa tudi Crisper+™, ki ohranja svežino sadja in zelenjave.
  • Priporočila, ki temeljijo na osebnih preferencahFamily Hub™ prinaša prednosti prilagajanja programske opreme, zahvaljujoč storitvam z umetno inteligenco, ki nadgrajujejo življenjske izkušnje družin. Dobili boste priporočila o obrokih, na tekočem boste z razpoložljivi živili in njihovimi roki trajanja, samodejno se bo tvoril nakupovalni seznam, živila pa lahko naročite kar prek vmesnika na hladilniku.

Brezčasen dizajn

Novi Samsung hladilniki s štirimi vrati imajo elegantno zasnovo z ravnim zaslonom in skritimi ročaji, zato se bodo odlično vklopili v vsako kuhinjo. Family Hub™ pa lahko služi tudi kot digitalni okvir, saj uporabnikom omogoča prikazovanje umetniških del po lastni izbiri.

Dodatne Informacije

samsung.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kateri MacBook kupiti v letu 2021: kateri prenosnik Apple je najboljši?