Ta spletna stran vašemu šefu anonimno pove, da naj se gre solit

Ste že zabrusili vaši nadrejeni oziroma nadrejenemu skozi zobe kaj sočnega? Ali se v vaši glavi vsake toliko vsuje plaz kletvic, naperjenih proti šefici oziroma šefu, a zaradi očitnih razlogov ostanejo samo v glavi? No, razen, ko se vozite proti domu ... Če si želite, pa ne zmorete, zdaj lahko to storite. Poglejte, kako.

Prek spletne strani tellyourbosstofuckoff.com lahko zdaj anonimno pošljete svojim nadrejenim res najbolj sočno kletvico fuck off, kar v prevodu pomeni ‘Odj…’. Naprej znate sami, predvidevamo. Na spletni strani opozarjajo, da ko enkrat kliknete ‘pošlji’, poti nazaj ni več, tako da za vašo morebitno odpoved ne odgovarjajo.

To je mail, ki ga bo prejel vaš nadrejeni.
To je sporočilo, ki ga bo prejel vaš nadrejeni.

Prvi dan je kar 9000 uporabnikov poslalo ‘prijazne besede’ svojim nadrejenim, kar je samo po sebi dovolj zgovoren podatek. A previdnost ne bo odveč, in če se za to potezo odločite, poskrbite, da ste takrat v prostoru sami. Saj veste, še zidovi včasih slišijo in vidijo.

Sicer pa je tole bolj šala, še vedno je pogovor najboljša rešitev. No, razen, če ni.

Dodatne Informacije

Več informacij:
tellyourbosstofuckoff.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!