fbpx

TaBar za ljubitelje tapasov in dobrega vina

TaBar v Stari Ljubljani

V starem mestnem jedru prestolnice je v okviru modne hiše Ikona zaživel tudi novi tapas in vinski bar TaBar, ki zvesto sledi mestnemu utripu in svetovnemu kulinaričnemu trendu.

Osnovne Informacije
Naslov
TaBar
Ribji trg 6
Ljubljana
Povezava
Urnik
Odpiralni čas: pon.–sob. od 10. do 23. ure, nedelja od 10. do 18. ure
Kontakt
+386 (0) 31 764 063

Prilagojeni mestnemu utripu in svetovnim trendom ter drugačnemu in sproščenemu načinu druženja kot v klasični restavraciji so si za vzgled vzeli koncept španskega tapasa in ga oblikovali s domačimi sestavinami lokalnih proizvajalcev. TaBar je tako postal novo zbirališče z odličnim vzdušjem, kjer so na prvem mestu predvsem sveže, lokalne sestavine in odlična vina, odprta kuhinja pa nam omogoča, da neposredno doživimo svet okusov pod taktirko glavnega chefa Petra Patajaca, ki se je lotil svojega načina kuhanja. Ponudba bara je sezonsko naravnana, polega tapasa pa ponujajo še štiri hišna vina in okrog trideset drugih vin. Poleg rednega menuja nudijo kosila, v februarju pa pričenjajo z nedeljskimi brunchi. Pršut, skuta, paštete, zarebrnice in ostale dobrote, sveža zelenjava, siri in slastne sladice nas prav gotovo ne bodo pustili ravnodušnih in lačnih.

 

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!