fbpx

Tabu

V Rdeči dvorani se nam obeta rockerski koncert leta. Poleg vedno odličnih in glasbeno zanimivih Tabujevcev nas bodo ogrevale mlade in nadobudne skupine. Tako nas bodo zabavali člani velenjske skupine Big Addiction, Voyage, ki nam bodo poleg lastnih uspešnic odigrali tudi kakšno uspešnico Lady Gaga, Davida ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Rdeča dvorana, Šaleška cesta 3, Velenje
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
8 evrov v predprodaji, 10 evrov na dan koncerta.

V Rdeči dvorani se nam obeta rockerski koncert leta. Poleg vedno odličnih in glasbeno zanimivih Tabujevcev nas bodo ogrevale mlade in nadobudne skupine. Tako nas bodo zabavali člani velenjske skupine Big Addiction, Voyage, ki nam bodo poleg lastnih uspešnic odigrali tudi kakšno uspešnico Lady Gaga, Davida Guette, Katy Perry in še kakšnega superzvezdnika, ter Legalo Kriminalo, ki so znani po divjih praznovanjih svojih obletnic delovanja, na katere povabijo vse, ki se jim upajo pridružiti. Ko bomo že dobro ogreti, pa bo oder zasedla skupina Tabu, ki nas s svojimi glasbenimi stvaritvami razveseljuje že od leta 1998. In toliko let delovanja pomeni veliko število uspešnic. Vse nagovarjajo naše vsakdanje težave, lepe trenutke, naše dosežke in padce … V besedilih lahko vsak najde neko svojo življenjsko paralelo, kar jih naredi tako poslušljive. Vsak se lahko poistoveti z njihovimi besedili, ki jih spretno povežejo v izvrstno celoto z vrhunsko glasbo. Tako bomo slišali stare uspešnice, kot so Angel, Divje, Ocean, Poljub v srce, kot tudi nove uspešnice, ki so nam v kratkem času zlezle pod kožo. V Tabu maniri. Oblak za dva, Poljubljena ter mnoge druge nam bodo pognale kri po žilah in nas prisilile, da se jim glasno pridružimo s petjem.

Prejšnje
Starfuckers

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.