fbpx

Takaokami – ženska urbana oblačila za dež #kickstarter

Takaokami je kolekcija nepremočljivih ženskih urbanih oblačil za dež.

Obstaja veliko praktičnih oblačil za dež, a resnici na ljubo so tovrstne nepremočljive obleke, pelerine in kombinezoni precej dolgočasni in nelaskavi na pogled. Ker dajo tudi ženske, ki po mestu rade kolesarijo, kaj na svoj slog oblačenja, je dež pravi modni ubijalec. Takaokami, modna ženska urbana oblačila za dež, pa prinašajo slog tudi v to kategorijo oblačil. Svoj kos najdete na Kickstarterju.

Ženska kolekcija modnih urbanih oblačil za dež Takaokami, ki išče zagonska sredstva na Kickstarterju, bo poskrbela, da bo tudi v svetu nepremočljivih oblačil za dež zavel modni veter, saj avtorica Emma Jorn ni dovolila, da bi jim funkcionalnost vzela modni stil.

PREBERITE ŠE: Unnurella – dežnik, ki se ne zmoči


Danska oblikovalka iz Kopenhagna je navdih za kolekcijo, ki jo sestavljajo plašč, krilo, jakna, klobuk, trojni pončo ter pokrivalo za košaro in krmilo na kolesu dobila v Tokiju na Japonskem, kjer je opazila, da ljudje niso dovolili, da bi dež vplival na njihov slog oblačenja. Od tam tudi ideja za ime dežne kolekcije prirejene za kolesarjenje. Takaokami je nameč japonski bog dežja. In čeprav modni, so praktični (torej zložljivi na žepno velikost) kot tisti dolgočasni dežni kosi oblačil, ki jih imate doma.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.kickstarter.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.