fbpx

Tako izgleda dom, v katerem kraljuje ekosistem izdelkov Samsung

Neustavljivo življenje 2021: hiša presenečenj

Foto: Samsung

Družba Samsung Electronics je lansirala Neustavljivo življenje 2021, ki letos virtualno izkušnjo ponaša še korak dlje z barvitim in stiliziranim mini filmom, ki obišče ikonično Samsung »hišo presenečenj«.

V zadnjih 18 mesecih so nam naši domovi postali vse – prelevili so se v šole, pisarne, telovadnice in prostore za zabavo. Kljub temu, da smo toliko časa preživeli znotraj štirih sten, je dom postal kar malce preveč udoben, veliko Evropejcev pa potrebuje odklop. Letošnja izkušnja Neustavljivo življenje želi zanetiti navdih v tistih, ki želijo inovativno izkušnjo doma, s proizvodi, ki omogočajo potrošnikom, da spet pritisnejo »play« in zaženejo življenje, polno čudes in veselja.

Foto: Samsung

Neustavljivo življenje: »hiša presenečenj«

Zgodba sledi družini eklektičnih likov na potovanju skozi njihovo živahno domovanje in prikazuje načine, na katere povezan ekosistem Samsung naprav dopušča družini, da odkrije svojo notranjo ustvarjalnost in strast ter podžge Neustavljivo življenje. Neustavljivo življenje: »hiša presenečenj« je prvi celovečerni mini film svoje vrste za to znamko, ki tehnologijo oživlja na še ne videne načine. Izkušnja vodi skozi šest različnih sob v »hiši presenečenj« z interaktivnimi vinjetami, ki prikazujejo zbirko dejansko povezanih Samsung izdelkov, ki spodbudijo tako potrebno obnovitev veselja in navdiha doma – od mobilnih zaslonov, ki se prepognejo in zložijo, do izkustvenih televizorjev, ki jemljejo dih, in inovacij v gospodinjskih aparatih, ki zanetijo novo iskro celo pri vaših najmanj ljubih nalogah.

Vesoljska dirka

Skoraj čarobna modularnost hladilnika Bespoke oživi, ko nadobudni kuharski mojstrici Evie zmanjka prostora za večerno pojedino in njen brat čarodej v enoto presunljivo vključi še en modul.

Foto: Samsung

Nenavaden primer snežene torte

Neustavljivi postavijo tehnologijo Samsung Bespoke Jet™ na preizkušnjo, ko Eviejina snežena torta povzroči zimsko zmedo v kuhinji. Lahko tehnologija Samsung Bespoke Jet™ obvlada vročino oziroma pomanjkanje le-te?

Foto: Samsung

Stopite v akcijo

Družina se znajde sredi akcije z The Premiere, stilskim Samsung projektorjem, in zvočno letvijo Q800 Soundbar na enem od slovitih filmskih večerov družine Neustavljivih, s pravo poglobljeno zabavo, ki privablja smeh, solze in vse vmes.

Foto: Samsung

Polkovnik oče

Z igralnim zaslonom Samsung Odyssey G9 je oče v prednosti, saj vodi svojo ekipo do zmage s pomočjo dinamičnega ukrivljenega zaslona, s katerim lahko popolno izvede svoje bojne načrte.

Foto: Samsung

Izgubljeni v glasbi

Mama je med plesno zabavo zatopljena v svoje najljubše glasbene trenutke na realističnem televizorju QLED TV in zvočni letvi Q950 Soundbar, ki se v »hiši presenečenj« pridružujeta ostalim Samsung izkustvenim QLED-televizorjem The Frame – z edinstvenimi prilagodljivimi okvirji – in The Serif. Ker se noče zabavati sama, vključi nekaj svojih najboljših prijateljev zahvaljujoč storitvi Google Duo na njenem mobilniku Galaxy Z Flip 3 5G.

Foto: Samsung

Super zvezda rokenrola

S pomočjo sistema Bespoke AirDresser lahko mama parno očisti svojo ljubo Rockstar jakno in je tako pripravljena na posebnega gosta presenečenja, ki družino obišče kasneje tisti večer.

Foto: Samsung
Sistem Bespoke AirDresser je bil pravkar predstavljen na globalnem trgu in nudi prilagodljiv dizajn z nadgrajenimi pametnimi funkcijami kot so z umetno inteligenco podprta zmogljivost sušenja in nadzorne funkcije AI Control, ki vam prilagodijo vašo izkušnjo. Sistem Bespoke AirDresser je predstavljen v »hiši presenečenj« skupaj z izborom drugih novih nadgrajenih inovacij. Te vključujejo:

  • Bespoke JetTM, premijski brezžični sesalnik, ki je na voljo v različnih barvah in s sistemom samodejnega praznjenja koša in polnjenja baterije obenem.
  • Bespoke Jet Bot™ AI+, napreden sesalnik, ki identificira predmete in se prilagodi več površinam za optimizirano čiščenje. Uporabniki lahko spremljajo svoj dom z video prenosom v živo, medtem ko higienska postaja brez dotika Clean Station samodejno izprazni koš ter s svojim večslojnim sistemom filtrov ujame umazanijo in mikroprah.

Odkrijte skrite talente Neustavljivih in najnovejši Samsung ekosistem naprav v barviti in poglobljeni izkušnji Neustavljivo življenje: »hiša presenečenj« od 18. oktobra ob 9.00 (CEST) na samsung.com.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!