fbpx

Tako končaš delovni dan, da boš pripravljen na naslednjega

Kako zaključiti delovni dan

Kako končate delovni dan, močno vpliva na to, kako bo potekal vaš naslednji delovni dan. Tu so tri opravila za konec delavnika, ki so dobra popotnica za naslednjega.

Veste, kako končati delovni dan, da boste kar najbolje pripravljen na naslednjega? Tu so tri opravila, ki bodo neposredno vplivala na to, kako se bo odvijal vaš naslednji delovni dan.

3 načini, kako končati delovni dan, da boste pripravljeni že na naslednjega:

Izdelajte načrt za prihodnji dan

Če si zvečer vzamete nekaj minut časa, da se pripravite na jutrišnji dan, vam bo to prihodnji dan prihranilo veliko časa, ki bi ga sicer zapravili za načrtovanje in stvari, ki jih morate storiti.

Vzemite si nekaj minut, da premislite o pozitivnih stvareh

Preden zapustite pisarno ali ko ste že med vrati, v misli prikličite vse pozitivne stvari, ki so se zgodile čez dan. Čeprav ne smete pod preprogo pomesti stvari, ki so šle narobe, je pomembno, da se na koncu dneva malce potrepljate po ramenih. Tako boste šli bolj samozavestni v naslednji dan.

PREBERITE ŠE: 11 stvari, ki jih v službi ne smete nikoli izreči

Zahvalite se sodelavcu

Najsi pridobi pomembno stranko ali vam ”le” prinese malico, ker vi niste imeli časa, izrazite sodelavcu hvaležnost. To ne bo osrečilo samo njega, ampak tudi vas.

Končajte delovni dan s pozitivno noto. To bo najboljša popotnica za naslednji delovni dan.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!