Tako vam bo fant pokazal, da vajina zveza postaja resna

Foto: Guiverg / Pexels
Zadnjič posodobljeno: :

Sva ali nisva par? Sploh misli resno? Ta in podobna vprašanja se porajajo v ženskih mislih. V razmerju je težko prebrati vse namige in znake, predvsem zaradi tega, ker si jih lahko narobe razlagamo. Vsak moški ima drugačen pristop, da pokaže, kako resno je vajino razmerje. 

Oglejte si, s čim vam bo pokazal, da ga resnično zanimate, glede na njegovo astrološko znamenje.

Oven

To boste vedeli, ko vam bo povedal, da vas ljubil. Verjetno bo to le omenil, kar tako mimogrede brez posebnega razloga. S tem se vajin odnos ne bo spremenil, njegove besede bodo pomenile le, da misli resno.

Bik

Vaš bik vam bo pokazal, da misli resno, ko vam bo pokazal svoj pravi jaz, brez posebnih romantičnih večerij, ki jih običajno pripravi za vajine zmenke. Morda bo odpeljal na izlet ali vam predstavi svojo družino.

Foto: Nycolle Suabya / Pexels

Dvojčka

Ko vajin odnos vidi kot resnega, bo vajine fotografije začel objavjati na družbenih omrežjih. Sicer zanj ni značilno, da predstavlja ženske, s katerimi hodi na zmenke. Razen, če se mu zdi, da gre za nekoga, ki bo dalj časa ob njem.

Rak

Občutljivi rak se boji, da bi ga ranili.  Ko se bo odločil, da ste vi prava oseba, začel izpostavljati pomen vajinega odnosa. Ko reče “midva”, ste lahko prepričani, da ima zelo resne namene.

Lev

Lev bo vedno želel, da mislite, da je najboljši v vsem. A ko bo odločil, da z vami misli resno, vam bo pokazal svojo ranljivo plat. Ko vam lev pusti, da ga vidite, kako joče ali je zaradi česa zelo žalosten, boste vedeli, da misli resno.

Devica

Za devico se zavzetost kaže s skrbjo za dobro počutje druge osebe. Če vas bo vaša devica čez dan začela klicati ali vam pošiljati sporočila, samo da bi preverila, kako ste in kaj se dogaja z vami, boste vedeli, da ste ga zasvojili.

Foto: Olya Kobruseva / Pexels

Tehtnica

Ko tehtnica preneha slediti svoji vsakdanji harmonični rutini samo zato, da bi več časa preživela z vami, ste lahko prepričani, da je v vaši zvezi dokaj resen. Običajno težko spremeni svoj uravnotežen urnik, zato je to za vas zagotovo dober znak.

Škorpijon

Vedeli boste, da je vaš škorpijon 100% resen, ko bo prespal pri vas in bosta morda le gledala filme. Zanj so fizične izkušnje najpomembnejše, a če vam pokaže, da vas želi še za vse ostalo, boste vedeli, da ste ga osvojili.

Strelec

Strelec, ki je resen do ženske, bo začel z njo načrtovati. Torej, če ga slišite, kako govori: “To bi morala narediti naslednji mesec!”, bodite popolnoma prepričani, da se je odločil za vas.

Kozorog

Kozorog upa na resno zvezo, vendar se še vedno ne bo zadovoljil s komerkoli. Če bo začel razmišljati, da ste vi ta oseba, vas bo najverjetneje predstavil svoji družini in prijateljem. To je zanj velik korak in vsekakor pomeni, da ste zanj posebni.

Foto: Pixabay

Vodnar

Ko vas vodnar začne obravnavati kot svojega absolutno najboljšega prijatelja, takrat boste vedeli, da misli resno. Zanj je težko biti vpleten v resno zvezo. Ko pa se vajini nočni pogovori spremenijo v prave prijateljske razprave, ki trajajo ure in ure, takrat se bo zgodila čarovnija.

Ribi

Moški ribi je brezupni romantik, a previden. Ko se bo počutil dovolj samozavestnega, da vas bo povabil na druženje z njegovimi najbližjimi prijatelji in vas pred njimi poklical za svojo izbranko, boste vedeli, da vas spušča k sebi in upa, da bo z vami začel resno zvezo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Zakaj si moški želijo spolnosti z zrelimi in izkušenimi ženskami?