Tam Tam: nova prikupna kavarna v Ljubljani

Zadnjič posodobljeno: :

Ljubljana je bogatejša za novo prikupno kavarno Tam Tam, opremljeno v slogu udobnega nostalgičnega salona. Interier je odlična kulisa za jutranjo kavo ali popoldansko osvežitev, poleti pa bomo lahko posedali tudi na njihovem letnem vrtu s pogledom na Miklošičev park.

Osnovne Informacije
Naslov

Kava bar Tam Tam
Cigaletova 3
Ljubljana

Povezava

Kava bar Tam Tam

Urnik

Od ponedeljka do petka med 7.30 in 21.00 uro

Kontakt

031 399 794

Za urbane ljubitelje toplih napitkov ni lepšega trenutka, od tistega, ko se v mestu odpre nova prikupna kavarna. Ravno to se je pred kratkim zgodilo v centru Ljubljane, kjer je svoje mesto v pritličju čudovite secesijske Čudnove hiše na Cigaletovi 3 našel kava bar Tam Tam. Prostor sam je oblikovan v nostalgično obarvanem slogu s poudarkom na kombinaciji lesa, usnja in modre barve. Stoli v slogu šestdesetih let, udobne usnjene zofe in kamin kar kličejo k klepetu ob pitju kave in kasneje v dnevu tudi kakšnega aperitiva. Poleg pijač si lahko privoščimo kakšen manjši prigrizek ter uživamo v razgledu na zelena drevesa v Miklošičevem parku.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Cornettoccino: kapučino v kornetu je razlog, da komaj čakamo, da obiščemo Dunaj