fbpx

Tantadruj igra Franceta Prešerna!

Skupina Tantadruj bo 3. decembra 2010 izdala novo zgoščenko z naslovom Kar je beži. Naslovna pesem je ena od štirinajstih uglasbenih pesmi dr. Franceta Prešerna, med katerimi so tudi Kam, Vrba, Pod oknom, Strunam in Zgubljena ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Sejmišče 2, 4000 Kranj
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
7 evrov.

Skupina Tantadruj bo 3. decembra 2010 izdala novo zgoščenko z naslovom Kar je beži. Naslovna pesem je ena od štirinajstih uglasbenih pesmi dr. Franceta Prešerna, med katerimi so tudi Kam, Vrba, Pod oknom, Strunam in Zgubljena vera. Zgoščenka bo podrobno predstavljena na koncertu v Kranju, 4. decembra ob 20.30 v kulturnem centru Creinativa. Tam bodo glasbeniki izvajali tudi novejše neobjavljene skladbe.

Avtor uglasbitev na zgoščenki je Boštjan Soklič, znan po svoji originalni glasbeni izraznosti, ki jo gradi na povezovanju različnih glasbenih zvrsti, od ljudske glasbe, klasike do različnih oblik blues-a in jazz-a. Prešernove pesmi poleg njega pojeta še Malala Rokotorahalahy in Aleš Hadalin, oba uveljavljena vokalista v slovenskem prostoru. Tokratni zasedbi se bo s kitaro pridružila Mateja Blaznik, z violončelom pa Erian Karlović.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.