Te ima le za igračko … ali želi od tebe več! Kako prepoznati njegov pravi namen?!

Znaki, ki kažejo, da je pravi moški v tvojem življenju!

Moški niti niso tako zelo zapleteni. Le pravilno se jih je potrebno naučiti brati! Preveri te stvari in ugotovi njegov pravi namen! Pozorna bodi, da nisi le njegova igračka! Ali pa igro obrni v svoj prid!

Včasih ljudje preprosto rabimo potrditev, da smo ljubljeni … Ampak kako biti prepričani, da smo za partnerja resnično center sveta? Ti znaki potrjujejo, da mu je resnično mar! Predstavljamo pa ti tudi 3, na katere bodi še posebej pozorna, saj lahko nakazujejo, da se s teboj igra.

Če sta pripravljena sprejeti napake drug drugega, je potem prav, da jih vsak pri sebi skuša popraviti, vendar pa se v razmerju osredotočita na tiste pozitivnejše stvari – na tisto, kar imata rada pri drug drugem; kar vaju osrečuje.

Osredotočite se na dejanja, ki dokazujejo, da je vašemu partnerju mar za vas. Vas ceni. In se trudi, da bi vas osrečil.

In to so lastnosti popolnega moškega!

Obzirnost

Ženska se bo težko uprla obzirnemu moškemu, ki zna postaviti sebe in osebe, ki mu štejejo, na prvo mesto. Malenkosti, kot je odpiranje vrat, odstopanje sedeža v javnem prevozu ali večja dejanja, jo bodo kupila. Če ugotovite, da je pripravljen odpovedati načrte zaradi tega, ker ga ravno v tem trenutku resnično potrtebujete, vam dokazuje, da je obziren in mu je mar za tvoje težave.

Fleksibilnost

V življenju redkokdaj gre po planu, kar pomeni, da lahko načrtujete do mile volje, a vas bo presenetilo, ko to najmanj pričakujete. Zato je pomembno biti fleksibilen … in takšni moški bodo zrasli v očeh ženske. Sposobnost, da se nosi z nepričakovanimi spremembami in se nanje pravočasno odzove, je močan afrodiziak, ker se ženska zaveda, da je takšen moški močan in stabilen.

Samospoštovanje

Te kakovosti ne smete mešati z egocentričnostjo. Moški, ki se samospoštuje, ni zaljubljen vase, temveč se zaveda svojih vrlin in ne bo dovolil, da karkoli z njim manipulira. Za razliko od egoista je skoren in nikoli ne boste slišali, da se hvali, a bo ponosen nase zaradi dobro narejenega posla. Moški, ki spoštuje sebe, bo spoštoval tudi žensko.

Sposobnost preizpraševanja

Vsaka oseba v sebi nosi določene komplekse, manjše ali večje, ki vplivajo na to, kako se obnaša do sebe in drugih ljudi. Zgolj najpogumnejši moški se jih skušajo rešiti. Moški, ki je siguren vase, verjetno ima tudi komplekse, a se zna z njimi boriti, ker ne želi, da vplivajo na kakovost njegovega življenja in to, kako se vede do žensk.

V vsakem trenutku je tukaj za vas

Moški, ki mu je mar, ceni vaš čas, in vas ne bo nikoli pustil čakati. Vedno najde trenutek za to, da se vam posveti, ker ve, da je ljubezen, ki jo čuti do vas, njegovo gonilo. Dejstvo, da imate ob sebi takšno osebo, je pomirjujoče, ker veste, da nikoli ne boste ostali sami.

Vajin skupni čas ga osrečuje

V modernem času so zmenki skoraj pozabljeni, ker se je komunikacija preselila v virtualni prostor. Moški, ki mu je mar, bo vedno poskrbel za to, da bosta skupaj preživljala čas. Vedno vas bo osrečil z drobnimi pozornostmi.

Brez zadržkov kaže ljubezen

Besede so prazne, če niso izražene v dejanjih. Moški, ki mu je mar, bo pokazal svojo ljubezen in vas bo spoštoval. Razumel bo tudi vaša čustva, četudi morda on čustvuje na popolnoma drugačen način. Bo vaša podpora v vsakem trenutku. Enostavno se boste počutili ljubljeno.

Ponosen je na vas in na vajino ljubezen

Podpira vaše želje, ideje in pot, ki ste jo ubrali. Razume tudi, da bo tu in tam vajino razmerje zaradi vaših odločitev kdaj tudi trpelo. A kljub temu je ponosen na to, kar ste.

Je vaš zaščitnik, ko je to potrebno

Ne meša se v stvari, ki jih počnete, vendar ko imate težave, bo vedno tukaj za vas, da vam pomaga in vas zaščiti.

Še nekaj znakov, da si želi s teboj nekaj resnega:

  1. Dan začne s tem, da te poljubi.
  2. Raje posluša, kot govori.
  3. Kuha.
  4. Rad se objema in “crklja”.
  5. Zna te zadovoljiti med seksom.
  6. Uživa v družbi tvojih prijateljev in družine.
  7. Rad ima majhne otroke
  8. Je finančno odgovoren.
  9. Opazi te in redno pohvali tvoj videz.

3 znaki, na katere bodi pazljiva …

Nimata se o čem pogovarjati.

Četudi zveni smešno, da bi lahko takšna bizarna stvar govorila o vajinem razmerju, je žal izjemno pomembna. Človek je narejen, da bi komuniciral in če se nimata o čem pogovarjati, kaj še delata skupaj? Misliš, da bo čez čas bolje? Verjetno ne bo, ker valovna dolžina meša štrene! Za uspešno razmerje, četudi bo to zvenelo grobo, morata biti na isti valovni dolžini, imeti isto razumevanje, intelektualno in življenjsko širino, da bi lahko dohajala drug drugega.

Ne moreš biti predan/-a osebi, ki ti ne predstavlja intelektualnega izziva. In ne govorimo o tem, da se morata pogovarjati o kvantni fiziki, temveč morata čutiti stvari na isti način.

Zaradi te osebe trpijo druge stvari v tvojem življenju.

Povsem jasno je, da boš v fazi zaljubljenosti povsem obseden/-a z ljubljeno osebo, vendar tudi takrat mora obstajati določena toleranca. Misliš, da je zdravo, da vse druge stvari trpijo zaradi osebe, ki ti je tako všeč? Če opaziš, da si zaradi ljubljene osebe pozabil/-a na kariero, prijatelje, družino in druge pomembne dele tvojega življenja, se vprašaj, kaj dobrega ti sploh prinaša razmerje s to osebo.

zdravem razmerju te bo oseba spodbujala, da se boriš, trudiš in uspevaš, ker živeti od ljubezni se NE DA, četudi se ti v tem trenutku morda zdi, da je to povsem mogoče.

https://citymagazine.si/clanek/kdaj-ves-da-je-punca-ki-si-jo-izbral-prava/

Ne pogovarjata se o prihodnosti.

Na čem temelji zdravo razmerje – na načrtih za prihodnost. Če te oseba dojema kot prehodno avanturo, te ne vidi v svoji prihodnosti. Pomembno je, da vesta, v kaj verjameta, kje se vidita in česa si želita. Tako se bosta izognila težavam, ki bi lahko nastale kasneje … v zakonu. Če pogovorov o prihodnosti med vama ni, kljub temu da si jih neštetokrat začel/-a, a nisi dobil/-a odgovora, razmisli o tem, da te oseba morda vleče za nos!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Štiri laži, ki jih partnerju nikoli ne smemo izreči (a jih prepogosto)