Od 12. do 21. oktobra bodo vrhunske slovenske chefinje in chefi v 102 sodelujočih restavracijah, ki bodo del dogodka Teden restavracij jesen 2018, goste razvajale s posebnimi meniji, polnimi svežih lokalnih jesenskih okusov, po enotni ceni 18 evrov.
Teden restavracij je postal vseslovenski leta 2013. To jesen bomo zato dobro in poceni jedli že devetič. Letošnja najbolj množična slovenska kulinarična akcija Teden restavracij jesen 2018, v kateri bodo sodelovale 102 restavracije, med njimi tudi 11 novih, bo v znamenju pozdrava slovenskih vrhunskih chefinj in chefov svojim gostom.
Na jesenskem Tednu Restavracij 2018 se bodo prvič predstavili: TaBar, Ljubljana; Hiša Fink, Novo mesto; Miza za štiri, Maribor; Restavracija Calypso, Nova Gorica; Restavracija Milka, Kranjska Gora; Gostilna Antonač, Bojanji Vrh; Gostilna Podfarovž, Vipava; Gostilna Pr Čop, Podkum; Hiša Ančka, Slovenj Gradec; Restavracija Kamin, Izola; Restavracija Vrtnarija, Bled; Restavracija Brič, Dekani (nova lokacija Restavracije Primorka) in Stazione Parenzana, Seča (nova lokacija restavracije Aviator).
Sprejemanje rezervacij se začne v petek, 28. septembra. Od tega dne bodo vse informacije o načinu rezervacije, sodelujočih restavracijah, razpoložljivih mestih in izboru menijev dostopne na spletni strani Tedna restavracij.
Več informacij:
vivi.si/tedenrestavracij