fbpx

Tehnologija & dizajn

Za vse ljubitelje belih strmin je Toper združil kultni retro dizajn z napredno tehnologijo, ki zagotavlja popolnost užitka. Bunde in hlače so izdelane iz nepremočljivega in dihajočega blaga Ultra Kayoku. Oblačila so hkrati trpežna, kar zagotavlja blago Dynamonus. Bunde vsebujejo material PRO 8000, ki vzdržuje optimalno ...

Za vse ljubitelje belih strmin je Toper združil kultni retro dizajn z napredno tehnologijo, ki zagotavlja popolnost užitka. Bunde in hlače so izdelane iz nepremočljivega in dihajočega blaga Ultra Kayoku. Oblačila so hkrati trpežna, kar zagotavlja blago Dynamonus. Bunde vsebujejo material PRO 8000, ki vzdržuje optimalno zaščito in se hkrati ponaša z visokokakovostno impregnirano površino, ki prenaša vlago navzven. Toplotna izolacija 3M Thinsulate posnema naravne značilnosti izolacije z mikrovlakni. Perilo je izdelano iz Fieldsnorja, edinstvenega večplastnega materiala, ki učinkovito prenaša vlago stran od telesa. Tako med aktivnostmi ostanemo suhi in se počutimo udobneje.

 

Prodajalna LCS, Trubarjeva 18, Ljubljana in www.toper.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.