fbpx

Terra: ležalni stol, obrasel s travo, ki ga lahko vzgojite sami

Ležani stol Terra

Ležalni stol Terra ni običajen naslanjač. Ni namreč oblečen v blago ali zavit v (umetno) usnje, temveč v travo. Vsi vemo, kako prijeten je občutek, ko se uležemo na mehko travo. Življenje se zdi v hipu precej lažje. Terra je živ organizem, a stol dobimo v obliki kartonaste konstrukcije. Glavni material tega nepremičnega zunanjega pohištva je sicer zemlja, ki omogoča, da stol obrase trava in postane sestavni del vrta. Studio Nucleo ga ponuja na Kickstarterju.

Studio Nucleo vam s Terro omogoča, da za 250 evrov na vrtu ”vzgojite” ležalni stol. Terra je namreč posebna kartonasta konstrukcija, ki jo napolnite z zemljo, posejete travo, zalivate in čakate. Kmalu bo gmota zemlje postala udoben stol, oblečen v mehko travo.

PREBERITE ŠE: Gorenje in Volkswagen: retro hladilnik, ki čaka, da ga parkirate v svojem stanovanju!

Ideja o ležalnem stolu, obraslem s travo, ni nova, prvič se je pojavila že leta 2000 na tednu oblikovanja v Milanu. Zdaj se Studio Nucleo na Kickstarterju predstavlja z izpopolnjeno različico naslanjača, ki omogoča, da smo še v pristnejšem stiku z naravo.

V nasprotju z drugimi naslanjači boste imeli s tem nekaj več dela, saj ga boste morali občasno pokositi in zaliti, prav tako ga ne boste mogli prestavljati, zato skrbno premislite, preden ga umestite v prostor, saj popravnega izpita ne bo. Razen, če se odločite, da ga zravnate z zemljo.

Terra – ležalni stol, obrasel s travo:

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!