Tesla poslal sporočila kupcem: model X pride 2015

Znamka električnih vozil Tesla je poslal elektronska sporočila kupcem, v katerih navaja, da bodo do konca leta končali z razvojem in testiranjem električnega crossover modela, ki bo nosil ime X. Na ceste pa naj bi ta zapeljal v začetku 2015, kar je nekaj mesecev prej, kot so navajali pred tem.

Tesla x sicer še v študijski obliki, je bil prvič predstavljen pred dobrima dvema letoma na salonu v Detroitu, ko je dvignila veliko prahu.
Tesla x sicer še v študijski obliki, je bil prvič predstavljen pred dobrima dvema letoma na salonu v Detroitu, ko je dvignila veliko prahu.

V sporočilu so med drugim napisali tudi, da bosta gullwing dvižna vrata in štirikolesni pogon serijska pri vseh različicah, med tem ko bo tretja sedežna vrsta na voljo proti doplačilu.

Študijo električnega crossover suva je Tesla prvič predstavila pred dobrima dvema letoma, od takrat pa tudi zbirajo prednaročila in vplačila are za nakup vozila, v tem času pa so na tak način prejeli že 40 milijonov dolarjev prednaročil. Niso pa razkrili koliko vozil to dejansko pomeni.

Samo s pomočjo tega elektronskega sporočila kupcem, pa so v preteklih dneh delnice podjetja poskočile skoraj za desetino.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
http://www.teslamotors.com/modelx

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!