Tesla S – avtomobil, ki predstavlja mejnik med novim in starim

Tesla S - Avtomobil, ki spremija avtomobilsko industrijo
Zadnjič posodobljeno: :

Tesla S bo za vselej postal mejnik med novim in starim. Tako zelo je stresel avtomobilski svet, ki zaradi njega nikoli ne bo več enak. Tesla S - stiku s prihodnostjo.

Tesla. Avtomobil (Tesla S), ki je vreden tega imena. Model S vstopa na trg prestižnega razreda s popolnoma električnim pogonom.

Zanimiv test slavnega ljubitelja avtomobilov – Jay Leno

Je to sploh mogoče? Je, hkrati s tem pa je Tesla S popoln hibrid med športnostjo, eleganco in udobnostjo. Nanazadnje ga odlikujeta tudi varčnost (jasno) in ekološka vožnja.

Kljub vsemu pa različica Performance zmore zavidljivih 310 kW (422 konjev), kar požene 2.100 kg težko vozilo do 100 km/h v pičlih 6,2 sekundah.

Tesla S - Avtomobil, ki spremija avtomobilsko industrijo. In nora notranjost s 17" ekranom na katerem so vse funkcije avtomobila.
Tesla S – Avtomobil, ki spremija avtomobilsko industrijo. In nora notranjost s 17″ ekranom na katerem so vse funkcije avtomobila.

A kar ta avtomobil resnično dela drugačnega od ostalih, je popolna odsotnost analognih prikazovalnikov in upravljanja (zračenje, avdio-video …), ki jih nadomesti s 17-palčnim zaslonom za upravljanje na sredinski konzoli. “Mega”._

Dodatne Informacije

Več infromacij: 
http://http://www.teslamotors.com/

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Polydrops P17A: na tržišče prihaja prikolica, namenjena električnim vozilom