fbpx

The Improvers

Kavarna Tromostovje in Glasbena agencija GIG vabita na glasbene večere v čarobnem ambientu Ljubljanice in Franceta Prešerna. Poleg odličnih performensov mojstrov glasbe, lahko uživate tudi v pestri gurmanski ponudbi. Se vidimo na Melodijah Tromostovja!~ V PRIMERU SLABEGA VREMENA DOGODEK ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Kavarna Tromostovje, Prešernov trg, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstop je prost.

Kavarna Tromostovje in Glasbena agencija GIG vabita na glasbene večere v čarobnem ambientu Ljubljanice in Franceta Prešerna. Poleg odličnih performensov mojstrov glasbe, lahko uživate tudi v pestri gurmanski ponudbi. Se vidimo na Melodijah Tromostovja!

~ V PRIMERU SLABEGA VREMENA DOGODEK ODPADE! ~

***

Zasedba mladih jazzerjev vam bo popestrila pomladni večer na eni najlepših lokacij v mestu. Mednarodna zasedba vam bo ponudila jazz standarde, kot tudi tista malo manj standardizirana dela, v groovy, funky preobleki.

Aljoša Pavlič – trobenta
Albert Kerekeš – saksofon 
Maja Matič – klavir
Jairo Enrique Benitez Habib – električni bas
Jure Rus – bobni

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.