Ne glede na vse, ti astrološki ljubezenski pari za vedno ostanejo skupaj

Foto: IG @onlylovemood

Se sprašujete, kateri astrološki znaki sestavljajo popolno ljubezensko zvezo? Odgovor na to imajo zvezde.

Za sam partnerski odnos je poleg ljubezni potrebno nenehno sodelovanje, sprejemanje kompromisov, skupno odločanje, reševanje problemov, delitev skupnega dela in odgovornosti ter reševanje medsebojnih konfliktov.

Kateri so tisti astrološki pari, ki so ustvarjeni za ljubezensko partnerstvo.

1. Oven in vodnar

Ta dva znaka imata rada pustolovščine. Oven in vodnar sta znana po svojem pustolovskem duhu in skupaj tvorita izjemno vznemirljivo zvezo. Vedno so pripravljeni na akcijo, so zelo odprti. Radi preizkušajo nove stvari in se pri tem vedno dobro zabavajo. Ta par vedno ostane močan. Vedno si želijo biti skupaj, tudi v času, ko se drugi pari razhajajo in se naveličajo drug drugega.

2. Bik in rak

Bik in rak se popolnoma razumeta. Ta dva znaka astrologije sta močno povezana tako na fizični kot na čustveni ravni. Razumevanje jim pomaga, da vzpostavijo presenetljivo povezavo, ki se z razvojem odnosa krepi.

Skupaj premagata vse težave na poti življenja. Foto: Pars Sahin / Unsplash

3. Dvojčka in vodnar

Ta par se zelo razlikuje od ostalih. Na mentalni in čustveni ravni čutijo neverjetno povezanost, zaradi česar se počutijo, kot da se poznajo že leta in leta od samega začetka zveze. Čeprav je vsak trenutek, ki ga preživita skupaj, neverjeten, oba razumeta potrebo po neodvisnosti partnerja, ki jima pomaga okrepiti odnos.

4. Rak in ribe

Ta dva vodna znaka imata globoko kozmično povezavo. Odlično se obnesejo v vseh situacijah. Ponosna sta drug na drugega in njuna zveza sčasoma postaja vse močnejša. To jima omogoča, da postane njihov odnos neuničljiv. Vsi se želijo družiti z njimi, ker vedo, kako zabavni so. Ribe so tiste, ki ohranjajo zvezo, raki pa tisti, ki odnos negujejo in mu se posvetijo.

5. Lev in strelec

Ta dva znaka imata zelo strasten odnos, oba uživata življenje in ljubezen. Drug drugemu sta močna opora in navdih. So mirni, pripravljeni izkoristiti svoj čas za pomoč drugim, ki imajo v življenju težave. Imajo neverjetno duševno povezavo, ki je ni mogoče zlahka uničiti.

6. Devica in bik

Ta dva znaka se odlično razumeta. Sta zemeljski znamenji, ki imata tendenco da se skupaj oblikujeta. So pošteni, iskreni in v resnih in dolgoročnih odnosih dosežejo veliko intimnost. Ti znaki so si zelo predani .

7. Tehtnica in dvojčki

Povezava med tema dvema znamenjema temelji na zelo močni intelektualni povezavi. Za komuniciranje ne uporabljajo samo svojih teles, temveč so njihovi umi sinhronizirani za višjo stopnjo ljubezni in čustev. Oba znaka imata visoko stopnjo duhovnosti in inteligence. Se medsebojno cenijo, radi imajo harmonijo in mir v svojih odnosih.

Vesno pazita drug na drugega z roko v roki. Foto: Josue Michel / Unsplash

8. Škorpijon in rak

Intenzivnost odnosa je morda prevelika, vendar ne, ko gre za ta dva znaka. Vodni znaki imajo močna čustva, zaradi česar sta ta dva znaka še bolj združljiva. Hranijo se s skupno strastjo, so zelo zvesti partnerji in so drug drugemu v oporo. Zavzetost in zelo podoben moralni kompas naredijo njune odnose intenzivne, a tudi uravnotežene.

9. Strelec in oven

Ti znaki so narejeni iz ognja, med njimi je velika strast, zaradi česar so zelo eksplozivni. Energija med njima ustvarja močan odnos. So divji in navdušeni, zato so ljudje radi v njihovi družbi. Ko rečemo, da se nasprotja privlačijo – sta mišljena ta dva znaka. To je močan par, ki lahko premaga vse ovire v življenju.

10. Kozorog in bik

Ta dva znaka se močno privlačita. Zato vedno razmišljajo in sanjajo o neskončni ljubezni. Veza, ki si jo delijo, je neverjetna. Drug drugega čutijo veliko občudovanje in v odnosih se zelo spoštujejo. So resnična definicija sorodnih duš.

11. Ribe in škorpijon

To je zelo intuitiven par. Močno so povezani na intelektualni ravni, želijo pa tudi razumeti in v celoti poznati dušo svojega partnerja. Vsako malenkost o partnerju morajo vedeti. Čutijo neverjetno medsebojno spoštovanje, so strastni in nikoli ne pozabijo na romantiko.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!