fbpx

Tierra Patagonia Hotel&Spa – tam, kjer se konča svet

Tierra Patagonia Hotel Spa

Tam, kjer se Južna Amerika sreča s ''koncem sveta'', stoji hotel Tierra Patagonia Hotel&Spa, eden trenutno najbolj vročih čilskih hotelov.

Hotel je projekt čilskih arhitektov Cazù Zegers in stoji ob jezeru Sarmiento, na vhodu v nacionalni park Torres del Pain National Park, ki velja za zaklad neokrnjene narave, gora, ledenikov, jezer in rek . Lesen hotel v okolje sovpada kot fosil, a hkrati ponuja najzahtevnejšemu gostu vse in še več. Oblikovan je zelo nizko in pusti naravi, da govori sama zase.

Tierra Patagonia Hotel&Spa Hotel ima 40 lesenih minimalistično opremljenih sobic, ki rustikalno udobje kombinirajo z luksuzom. Okolje je idealno za aktivne in plezanje ali kako drugače aktivno preživete dneve gosti zaključijo v spa kotičku. Ta je sicer tudi sam zase dobršen razlog za obisk, saj skupaj z razgledi ponuja obilo užitka tudi ne tako aktivnim obiskovalcem.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!